Elküldve:
2011.06.13 09:14:18 Hozzászólás sorszáma a témában: 181 Hozzászólás témája:
f0cUs írta:
Azt írta ne aggódjak, elmondja, hogyan lehet a lámpát egyszerűen átállítani
Sajnos nem lehet beállitani.
Én bontozom, és volt sok angliábol származó autom.
A lámpa kuka itthon...
Beteszed,és pont a szembejövö szemébe fog világitani.
A bal kormányosoknak a lámpája jobb irányba a fényt felfelé vetiti.
A jobb kormányosnak pedig balra.
Ezért ha az angol fényszórót beteszed a bal kormányosba,pont a rossz irányba vetül a fény.
Ezt nem lehet állitani, az mindig arra fog.
Csak akkor lehetne,ha a foncsort forgatnij lehetne, de mivel ez nem teljesen kerek foncsor,ezért nem forditható.
Ne rendeld be,mert se müszakin, sem az uton nem tudod majd használni. Leglábbis balesetveszélyes lesz,mert szembevilágitod a többi autost.
Ezt ha megforditod anglo autora,akkor látod,hogy lehetetlen az állitás...
Ilyen lesz ha beteszed: (10percig rajzoltam... )
Legutóbb morgabe szerkesztette (2011.06.13 09:35:28), összesen 4 alkalommal
Elküldve:
2011.06.13 09:32:47 Hozzászólás sorszáma a témában: 182 Hozzászólás témája:
morgabe írta:
f0cUs írta:
Azt írta ne aggódjak, elmondja, hogyan lehet a lámpát egyszerűen átállítani
Sajnos nem lehet beállitani.
Én bontozom, és volt sok angliábol származó autom.
A lámpa kuka itthon...
Beteszed,és pont a szembejövö szemébe fog világitani.
A bal kormányosoknak a lámpája jobb irányba a fényt felfelé vetiti.
A jobb kormányosnak pedig balra.
Ezért ha az angol fényszórót beteszed a bal kormányosba,pont a rossz irányba vetül a fény.
Ezt nem lehet állitani, az mindig arra fog.
Csak akkor lehetne,ha a foncsort forgatnij lehetne, de mivel ez nem teljesen kerek foncsor,ezért nem forditható.
Ne rendeld be,mert se müszakin, sem az uton nem tudod majd használni. Leglábbis balesetveszélyes lesz,mert szembevilágitod a többi autost.
Ezt ha megforditod anglo autora,akkor látod,hogy lehetetlen az állitás...
Ez nem teljesen igaz. Egyes fényszóróknál létezik egy kapcsoló, amivel át lehet kapcsolni jobb ill. bal oldali közlekedésre. Pont emiatt a probléma miatt.
Elküldve:
2011.06.13 09:36:46 Hozzászólás sorszáma a témában: 183 Hozzászólás témája:
atpozs írta:
Ez nem teljesen igaz. Egyes fényszóróknál létezik egy kapcsoló, amivel át lehet kapcsolni jobb ill. bal oldali közlekedésre. Pont emiatt a probléma miatt.
Elküldve:
2011.06.13 09:37:45 Hozzászólás sorszáma a témában: 184 Hozzászólás témája:
morgabe írta:
atpozs írta:
Ilyet még nem láttam itthon. Mutatsz egyet?
Vegyél egy új 7-es BMW-t.
Csak onnét tudom, mert ahol dolgozok, ott gyártják őket.
Elküldve:
2011.06.13 09:39:38 Hozzászólás sorszáma a témában: 185 Hozzászólás témája:
Azt nem tudom, hogy a fóka xenonban megoldható-e. Mindenesetre az Insignia lámpájában van ilyen kapcsoló azt tudom. Majd válaszol a srác ebayen és kiderül, ebben van-e
morgabe írta:
atpozs írta:
Elküldve:
2011.06.14 11:05:26 Hozzászólás sorszáma a témában: 188 Hozzászólás témája:
Valahol olvastam (már nem emlékszem hol), hogy létezik valami ideiglenes átkapcsolási megoldás is, amit akkor lehet használni, ha egy angol ember mondjuk a kontinensen nyaral.
De ez biztos nem jó a műszaki vizsgán.
Vigyázni kell, mert hátha az eladó ilyenre gondol.
Elküldve:
2011.06.14 11:29:00 Hozzászólás sorszáma a témában: 189 Hozzászólás témája:
f0cUs írta:
Azt nem tudom, hogy a fóka xenonban megoldható-e. Mindenesetre az Insignia lámpájában van ilyen kapcsoló azt tudom. Majd válaszol a srác ebayen és kiderül, ebben van-e
de az Insignianak egész okos (ideodavilágítós) adaptív fényszórórendszere van, a Focusnak sajnos ilyen még nincs _________________ üdv, B
Elküldve:
2011.06.14 12:24:01 Hozzászólás sorszáma a témában: 190 Hozzászólás témája:
G_B írta:
de az Insignianak egész okos (ideodavilágítós) adaptív fényszórórendszere van, a Focusnak sajnos ilyen még nincs
Szerintem meg teljesen érdektelen, hogy melyik OFFosnak milyen fényszóró-rendszere van!
Amúgy se ugyanaz a kategória. _________________ "Ott a totózó, szólt poroltót toló Tóth Ottó, holott ott lottózó volt ottan." Netikett <<---- alapmű
Új tagoknak <<---- ezt is illik elolvasni
Elküldve:
2011.06.15 08:02:17 Hozzászólás sorszáma a témában: 194 Hozzászólás témája:
G_B írta:
ha Galaxyról lett volna szó, akkor nem lett volna baj...pedig az sem egy kategória....
Már megint ez az állandó morgás....
De, képzeld az is "baj" lenne, mert annak is megvan a maga helye! _________________ "Ott a totózó, szólt poroltót toló Tóth Ottó, holott ott lottózó volt ottan." Netikett <<---- alapmű
Új tagoknak <<---- ezt is illik elolvasni
Elküldve:
2011.06.15 10:39:35 Hozzászólás sorszáma a témában: 195 Hozzászólás témája:
Ah, szinte lehetetlen találni fekete hátterű xenont... ebayen meg 500 euro. Itthon meg sehol nincs egy darab sem... főleg nem fekete hátterű, amilyen az STben van _________________ Lilike (jelenlegi), Boglárka és Patrícia
Elküldve:
2013.09.22 20:00:37 Hozzászólás sorszáma a témában: 198 Hozzászólás témája:
Sziasztok
nem tudtok veletlenul olyanban segiteni kanyarfenyszoros lampakkal kapcsolatban hogy ha valamelyikotoknek van ilyen mk2-es fokaja (amiben benne vana normalis fenyszoro csati mellett a 2pines kicsi csati is) es aki esetleg tudja a motorkabelkoteg kodjat illetve a szamat?
vagy eleg lenne nekem egy alvazszam is azutan mar kitudnam keresni a kabelek kodjat
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban