Olyat keresek mint amilyet Lala rakott fel,bár még 2005ben!
2007-ben volt. Itt a cikk róla.
A galériában látható a cikkszám: 1342636.
Akár tőlem is beszerezheted újonnan. Normál ára br. 42370 Ft, Happy Day napján, illetve klubkártya birtokában -10%.
U.i.: addig húztam a beírást, hogy közben Lala is válaszolt.
Köszönöm,ha lesz egy kis szabadidőm,élni fogok az ajánlattal!Az is érdekelne,hogy a felszereléshez miért kell kiszedni a pótféklámpát,és hogy van-e ilyen spoiler,beépitett pótféklámpásan is?köszi!
Elküldve:
2012.05.16 13:32:10 Hozzászólás sorszáma a témában: 303 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Egész véletlenűl nem porosodik valakinek otthon ültető szettje kombihoz (kis pénzért)?
Vevő lennék rá, valamint érdekelne küszöb és első szoknya (2006-os az autó)!
Elküldve:
2012.05.16 14:47:54 Hozzászólás sorszáma a témában: 304 Hozzászólás témája:
Lac750 írta:
Sziasztok!
Egész véletlenűl nem porosodik valakinek otthon ültető szettje kombihoz (kis pénzért)?
Vevő lennék rá, valamint érdekelne küszöb és első szoknya (2006-os az autó)!
Nekem van de 5 ajtós, nem tudom kombihoz jó-e? Eibach egyébként. _________________ 2.0 TDCi Titanium
"Ha azt gondolod,képes vagy rá,vagy ha azt,hogy nem,mindenképpen igazad van."
/Ford/
Elküldve:
2012.05.18 12:45:06 Hozzászólás sorszáma a témában: 310 Hozzászólás témája:
Nekem is fehér az autóm, asszem a tiéd az etalon, szeretném ha az enyém is hasonlóan nézne ki.
A kerekeket és a szárnyat már felraktam, már 'csak' a spoilerek, a fólia, ültetés, és a fekete motyók
színre fújása hiányzik. Tényleg, az ajtódíszléc ragasztva van ha jól láttam, azt vissza lehet rakni valahogy
ha leveszem?
Elküldve:
2012.05.18 12:50:50 Hozzászólás sorszáma a témában: 311 Hozzászólás témája:
Valahogy biztosan, mert ragasztva vannak tudomásom szerint is. Nekem is fekete volt és azt fényezték le.. úgyhogy bizonyára megoldható a dolog!
Lac750 írta:
Nekem is fehér az autóm, asszem a tiéd az etalon, szeretném ha az enyém is hasonlóan nézne ki.
A kerekeket és a szárnyat már felraktam, már 'csak' a spoilerek, a fólia, ültetés, és a fekete motyók
színre fújása hiányzik. Tényleg, az ajtódíszléc ragasztva van ha jól láttam, azt vissza lehet rakni valahogy
ha leveszem?
Elküldve:
2014.01.21 14:38:56 Hozzászólás sorszáma a témában: 314 Hozzászólás témája:
f0cUs írta:
Na, Lilivel sikeresen árokba csúsztam.. úgyhogy a hátulja kicsit megtört. De már érkezik az új feneke!
Ami talán még jobb i lesz, mint az előző volt! De csak 2 véggel lesz a kipufogó, ne 4-gyel.
Sajnálom Lilit....
Ellenben milyen hangja lehet a rotyogós olajkályhának 4 kipuffvéggel? (nem vakvégekre gondoltam, mint egyes márkáknál előszerettel alkalmaznak ilyet...)
Te már hallottál, tapasztaltál ilyet? _________________ "Ott a totózó, szólt poroltót toló Tóth Ottó, holott ott lottózó volt ottan." Netikett <<---- alapmű
Új tagoknak <<---- ezt is illik elolvasni
Elküldve:
2014.01.21 17:30:40 Hozzászólás sorszáma a témában: 315 Hozzászólás témája:
Nem tudom 4-el milyen lenne..ez csak 2 lesz:) De amit én hallottam anno, annak semmi különleges hangja nem volt. Szinte olyan, mint amilyen az alap végekkel. Remélem ennek sem lesz, mert nagyon nem akarok neki hangot:)
percy írta:
f0cUs írta:
Na, Lilivel sikeresen árokba csúsztam.. úgyhogy a hátulja kicsit megtört. De már érkezik az új feneke!
Ami talán még jobb i lesz, mint az előző volt! De csak 2 véggel lesz a kipufogó, ne 4-gyel.
Sajnálom Lilit....
Ellenben milyen hangja lehet a rotyogós olajkályhának 4 kipuffvéggel? (nem vakvégekre gondoltam, mint egyes márkáknál előszerettel alkalmaznak ilyet...)
Te már hallottál, tapasztaltál ilyet?
Elküldve:
2017.08.07 13:11:17 Hozzászólás sorszáma a témában: 316 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Megrendeltem egy küszöbspoilert, ami elvileg olyan mint ami az ST-n is van. A képek alapján a küszöb aljához néhány csavarral lehet rögzíteni. Ragasztani vagy más módon nem is kell rögzíteni? Van esetleg erről valamilyen leírás, hogy miként rögzíthető? A Zetec S toldatok (első és hátsó lökhárítóra) felrakásához tudom hogy van, mert egyszer Mézi azt elküldte nekem. Előre is köszi.
Elküldve:
2017.08.09 05:40:46 Hozzászólás sorszáma a témában: 317 Hozzászólás témája:
joe79 írta:
Sziasztok!
Megrendeltem egy küszöbspoilert, ami elvileg olyan mint ami az ST-n is van. A képek alapján a küszöb aljához néhány csavarral lehet rögzíteni. Ragasztani vagy más módon nem is kell rögzíteni? Van esetleg erről valamilyen leírás, hogy miként rögzíthető? A Zetec S toldatok (első és hátsó lökhárítóra) felrakásához tudom hogy van, mert egyszer Mézi azt elküldte nekem. Előre is köszi.
Elküldve:
2017.08.23 11:23:09 Hozzászólás sorszáma a témában: 318 Hozzászólás témája:
Sziasztok, az első lökhárítómról évek alatt lassan elfogy a lakk, így esedékes lenne a teljes újrafényezése. Viszont ha már ennyi pénzt rászánok, akkor már elgondolkodtam azon, hogy ne a gyári első lökhárítót fényezzem le, hanem valami formásabb tuning lököst. Nézegettem az utóbbi 1 évben elég sok hazai és külföldi oldalt, honnan lehetne szép első lököst keríteni, de sajnos ami tetszett, annak 700 EUR volt az ára szállítás nélkül. De a többi sem volt sajnos sokkal olcsóbb, 200-500 EUR között voltak és még nem is tetszettek
Nincs tippetek, honnan lehetne szerezni 2005-ös évjáratú Mk II-höz első lökhárítót elfogadhatóbb áron (max 300 EUR)? Válaszokat előre is köszönöm szépen! _________________ 2018- : Ford Focus III 1.6 tdci Titanium (2011)
2011-2018: Ford Focus II 1.6 Ti-VCT Trend (2005)
2001-2010: Ford Scorpio 2.5 TD, 2.9i 12V, Cosworth
Elküldve:
2017.08.23 13:58:26 Hozzászólás sorszáma a témában: 319 Hozzászólás témája:
Aleox írta:
Sziasztok, az első lökhárítómról évek alatt lassan elfogy a lakk, így esedékes lenne a teljes újrafényezése. Viszont ha már ennyi pénzt rászánok, akkor már elgondolkodtam azon, hogy ne a gyári első lökhárítót fényezzem le, hanem valami formásabb tuning lököst. Nézegettem az utóbbi 1 évben elég sok hazai és külföldi oldalt, honnan lehetne szép első lököst keríteni, de sajnos ami tetszett, annak 700 EUR volt az ára szállítás nélkül. De a többi sem volt sajnos sokkal olcsóbb, 200-500 EUR között voltak és még nem is tetszettek
Nincs tippetek, honnan lehetne szerezni 2005-ös évjáratú Mk II-höz első lökhárítót elfogadhatóbb áron (max 300 EUR)? Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Eredetit ebayon tudsz venni,olyan szinüt amit szeretnel 190€ körül van. Tuning lökös meg mind csunya vagy dräga. Esetleg ST,vagy RS lökhärito? _________________ https://fordlanti.blogspot.com/
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban