Üdvözöl a(z) Magyar Ford Focus Klub
Címlap  ·  Saját beállítások  ·  Letöltések  ·  Fórum 2019.10.20. 16:48:20 

  Főmenü
 Hírek, cikkek :
 Címlap
 Régebbi cikkek, írások
 Keresés

 Tagok :
 Új tagoknak
 Klubtagoknak (zártkörű)
 Tagok listája
 Saját beállítások
 Üzenetek

 Közösség :
 Fórum
 Észrevétel küldése
 Hasznos linkek
 Fotóalbum
 Online bolt
 Apróhirdetés
 Letöltések
 Rendszámkereső
 Userbar generátor

 Adatok :
 Klubtérkép
 Top 10

  Hirdetés

  Felhasználók
Üdvözlet, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Felhasználók:
Legutóbbi: gonzo
Mai: 2
Tegnapi: 3
Összesen: 25572
Látogatók:
Vendégek: 416
Tagok: 10
Összesen: 426

Jelen lévő tagok:
01: bravaphoto
02: nzsolt
03: gyoeri
04: pgiczi
05: kovacsszandra
06: Kapeti
07: Ziyan
08: bszemethy
09: Zolika90
10: Shatterhand

fordfocus.hu :: Téma megtekintése - Elektromos hibák
 
  Control Panel
 
ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   Felhasználó listaFelhasználó lista   CsoportokCsoportok 
 
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Tartalomjegyzék -> Meghibásodások, szervízelési kérdések -> Elektromos hibák
Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 75, 76, 77  Következő
Ugrás:   

FIGYELEM!
 
A fórumozók személyes adatait csak belépés után láthatod!
 
 

3 / 77 oldal
 Szerző
Üzenet Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
     
  Szaki


Offline
Csatlakozott:
2003. 05. 29.
Hozzászólások: 2590


HozzászólásElküldve: 2004.01.21 08:13:59  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 61
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma reggel újabb meglepetést eszelt ki ez a dög. A bal hátsó ajtó minden egyes kinyitását a gyári riasztó "szirénája" rövid hangjelzéssel és az indexlámpák rövid villanással nyugtázták.
Az eszem megáll...
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  vzolika


Offline
Csatlakozott:
2003. 10. 15.
Hozzászólások: 208


HozzászólásElküldve: 2004.01.30 10:57:49  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 62
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma reggel elszálltak a mûszerfal órái, indítás után sem indult el a fordulatszámmérõ, a vízhõfokmérõ, az üzemenyegkijelzõ, a sebességmérõ, és a kilóméterszámláló sem mutat semmit. A mûszerfalvilágítás rendben, a copmuter, az óra rendben. A szerviz (FORD KANIZSA) természetesen azt mondja, hogy vigyem be, de csak hétfõn tudnak fogadni. Miután nekem már ma délután is utaznom kellene felajánlották, hogy megnézik, de nem igértek semmit.

Tapsztalt már valaki hasonlót Question
_________________
Üdv,
vzolika
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  arti


Offline
Csatlakozott:
2003. 12. 04.
Hozzászólások: 37


HozzászólásElküldve: 2004.01.30 14:14:27  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 63
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

vzolika írta:
Ma reggel elszálltak a m?szerfal órái, indítás után sem indult el a fordulatszámmér?, a vízh?fokmér?, az üzemenyegkijelz?, a sebességmér?, és a kilóméterszámláló sem mutat semmit. A m?szerfalvilágítás rendben, a copmuter, az óra rendben. A szerviz (FORD KANIZSA) természetesen azt mondja, hogy vigyem be, de csak hétf?n tudnak fogadni. Miután nekem már ma délután is utaznom kellene felajánlották, hogy megnézik, de nem igértek semmit.

Tapsztalt már valaki hasonlót Question

nekem néha elment rövid időre menet közben , de visszajött mindig aztán már töltésem se volt, néha az is felvillant,de csak egy pillanatra,ezért nem ijedtem meg. a végső fázis az volt,hogy pest felé egyre többször csinálta mind a két jelenséget, utána jött a vontatókötél. fesz. szabályzóm volt vacak. még mai napig is szórakozik velem az óra de csak a km/h óra. visszaesik nullára menet közben, vagy két percet fekszik aztán melózik tovább. de ez valóban csak hasonló hiba!
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  vzolika


Offline
Csatlakozott:
2003. 10. 15.
Hozzászólások: 208


HozzászólásElküldve: 2004.01.30 20:29:02  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 64
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

A műszerek nélkül kiautóztam melózni 17 km, de meg sem mozdultak. Igazán csak a km/h mérő hiányzott. Délelőtt még egyszer kipróbáltam,. nem működött, majd kettőkor, mikor be akartam ugrani a szervirbe, mielőtt vidékre indultam volna MEGJAVULT, mintha semmi baja nem lett volna. Azota is jó, de azért hétfőn megmutatom a "doktor bácsinak" Exclamation
_________________
Üdv,
vzolika
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  tsolid


Offline
Csatlakozott:
2003. 07. 25.
Hozzászólások: 60


HozzászólásElküldve: 2004.01.30 21:35:08  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 65
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali,
Tapasztalt olyat már valaki, hogy az ablaktörlő kar lefelé huzva (egy törlés) és elengedve, a lapátok abban a pozicióban maradnak, ahol elengedem a kart? Elvben vissza kéne mennie kiinduló állapotba. Érdekes, hogy hidegen minden normálisan műxik, majd amikor bemelegszik az utastér/motor, előjön a jelenség. Szerintem valamilyen csatlakozási hiba lehet. Esetleg az elektronika a karban?
Any idea?
kösz
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  tsolid


Offline
Csatlakozott:
2003. 07. 25.
Hozzászólások: 60


HozzászólásElküldve: 2004.01.30 21:41:01  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 66
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Hétfőn elviszem az érdi Fordosokhoz hogy nézzenek rá, de idegesitőek ezek a kontakthibák, tuti hogy nem fogja produkálni.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  zombi


Offline
Csatlakozott:
2003. 05. 30.
Hozzászólások: 142


HozzászólásElküldve: 2004.01.30 22:41:34  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 67
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Tapsztalt már valaki hasonlót Question[/quote]
nekem néha elment rövid időre menet közben , de visszajött mindig aztán már töltésem se volt, néha az is felvillant,de csak egy pillanatra,ezért nem ijedtem meg. a végső fázis az volt,hogy pest felé egyre többször csinálta mind a két jelenséget, utána jött a vontatókötél. fesz. szabályzóm volt vacak. még mai napig is szórakozik velem az óra de csak a km/h óra. visszaesik nullára menet közben, vagy két percet fekszik aztán melózik tovább. de ez valóban csak hasonló hiba![/quote]

A km óra leesését valószínű, hogy a sebesség jeladó hibája okozza !
Nelem kb 2 hónapja cserélték. 5-10.000 pénz volt. Engem nagyon idegesített, mert ilyenkor kidobta a tempomatot is.
Azóta semmi bajom vele.

Üdv:

Zombi
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Szaki


Offline
Csatlakozott:
2003. 05. 29.
Hozzászólások: 2590


HozzászólásElküldve: 2004.02.01 15:33:22  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 68
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

tsolid írta:
Hali,
Tapasztalt olyat már valaki, hogy az ablaktörlő kar lefelé huzva (egy törlés) és elengedve, a lapátok abban a pozicióban maradnak, ahol elengedem a kart? Elvben vissza kéne mennie kiinduló állapotba. Érdekes, hogy hidegen minden normálisan műxik, majd amikor bemelegszik az utastér/motor, előjön a jelenség. Szerintem valamilyen csatlakozási hiba lehet. Esetleg az elektronika a karban?
Any idea?
kösz


Az ablaktörlő kapcsoló belső kontakthibája tud ilyet okozni.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  tsolid


Offline
Csatlakozott:
2003. 07. 25.
Hozzászólások: 60


HozzászólásElküldve: 2004.02.01 17:20:30  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 69
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Kösz a segitséget, én is erre gyanaxom, hogy akormányoszlopi kapcsolóban ludas valami.
Tsolid
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Szaki


Offline
Csatlakozott:
2003. 05. 29.
Hozzászólások: 2590


HozzászólásElküldve: 2004.02.02 08:02:38  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 70
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

tsolid írta:
Kösz a segitséget, én is erre gyanaxom, hogy akormányoszlopi kapcsolóban ludas valami.
Tsolid


Silvertől kaptam egy kapcsolót, annak szintén volt ilyen baja.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  ap


Offline
Csatlakozott:
2003. 08. 11.
Hozzászólások: 51


HozzászólásElküldve: 2004.07.09 14:24:40  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 71
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Nálam a légzsák piktogramja világít sárgán, menet közben a műszerfalon. Kb. 3 hónapja kezdte, akkor még csak néha-néha felvillant, most már ott tart, hogy motorindítás után folyamatosan világít.

Valaki tapasztalt már ilyet?

Köszi,
ap
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Flex
Házigazda

Érvényes: 2030.12.31.

Offline
Csatlakozott:
2003. 05. 08.
Hozzászólások: 3979


HozzászólásElküldve: 2004.07.09 14:35:03  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 72
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

ap írta:
Nálam a légzsák piktogramja világít sárgán, menet közben a műszerfalon. Kb. 3 hónapja kezdte, akkor még csak néha-néha felvillant, most már ott tart, hogy motorindítás után folyamatosan világít.

Valaki tapasztalt már ilyet?

Köszi,
ap


Nincs oldallégzsákod? Van az ülésen egy csatlakozó, az szokott lecsúszni és akkor világít a lámpa, én már jártam így.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  ap


Offline
Csatlakozott:
2003. 08. 11.
Hozzászólások: 51


HozzászólásElküldve: 2004.07.09 14:42:48  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 73
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Flex írta:
ap írta:
Nálam a légzsák piktogramja világít sárgán, menet közben a műszerfalon. Kb. 3 hónapja kezdte, akkor még csak néha-néha felvillant, most már ott tart, hogy motorindítás után folyamatosan világít.

Valaki tapasztalt már ilyet?

Köszi,
ap


Nincs oldallégzsákod? Van az ülésen egy csatlakozó, az szokott lecsúszni és akkor világít a lámpa, én már jártam így.


Nincs, egy légzsák van benne, és azzal is csak a gond van. Hétvégén megnézem a kormány körül a csatlakozókat, mert rejtélyes módon most már a duda sem szól. Reménykedem, hogy csak szétcsúszott valami.

Köszi,
ap
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  JBela


Offline
Csatlakozott:
2004. 05. 09.
Hozzászólások: 6677


HozzászólásElküldve: 2004.07.09 20:34:09  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 74
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha a duda sem szól akkor jó helyen keresed a kormány körül!
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  P-Ficus


Offline
Csatlakozott:
2004. 04. 30.
Hozzászólások: 2354


HozzászólásElküldve: 2004.07.09 22:40:02  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 75
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

ap írta:
Flex írta:
ap írta:
Nálam a légzsák piktogramja világít sárgán, menet közben a műszerfalon. Kb. 3 hónapja kezdte, akkor még csak néha-néha felvillant, most már ott tart, hogy motorindítás után folyamatosan világít.

Valaki tapasztalt már ilyet?

Köszi,
ap


Nincs oldallégzsákod? Van az ülésen egy csatlakozó, az szokott lecsúszni és akkor világít a lámpa, én már jártam így.


Nincs, egy légzsák van benne, és azzal is csak a gond van. Hétvégén megnézem a kormány körül a csatlakozókat, mert rejtélyes módon most már a duda sem szól. Reménykedem, hogy csak szétcsúszott valami.

Köszi,
ap

szerviz!!! a lufi csatlakozója nem esik le és nem lazul meg!!! Ha mégis akkor azt már egy nem szakszerű beavatkozásnak köszönheted.
az elektronika pedig ami ezt vezérli máshol van.
Ha a lufi kontroller lámpa világít akkor baj esetén többmint valószínű hogy nem fog nyílni. Ilyíen esetben a biztosító automatikusan bizt. csalásra fog gyanakodni. és megnehezíti a dolgodat.
Amennyiben csak egy lufi resetről van szó az egy pillanat alatt megvan a szervízben.
_________________
...Dudálj csak nyugodtan. Éppen tárat cserélek...
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Pampalini


Offline
Csatlakozott:
2004. 06. 28.
Hozzászólások: 17


HozzászólásElküldve: 2004.07.09 22:46:19  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 76
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

arti írta:
vzolika írta:
Ma reggel elszálltak a m?szerfal órái, indítás után sem indult el a fordulatszámmér?, a vízh?fokmér?, az üzemenyegkijelz?, a sebességmér?, és a kilóméterszámláló sem mutat semmit. A m?szerfalvilágítás rendben, a copmuter, az óra rendben. A szerviz (FORD KANIZSA) természetesen azt mondja, hogy vigyem be, de csak hétf?n tudnak fogadni. Miután nekem már ma délután is utaznom kellene felajánlották, hogy megnézik, de nem igértek semmit.

Tapsztalt már valaki hasonlót Question

nekem néha elment rövid időre menet közben , de visszajött mindig aztán már töltésem se volt, néha az is felvillant,de csak egy pillanatra,ezért nem ijedtem meg. a végső fázis az volt,hogy pest felé egyre többször csinálta mind a két jelenséget, utána jött a vontatókötél. fesz. szabályzóm volt vacak. még mai napig is szórakozik velem az óra de csak a km/h óra. visszaesik nullára menet közben, vagy két percet fekszik aztán melózik tovább. de ez valóban csak hasonló hiba!


Ha van megoldás szóljatok, mert ilyet nekem is csinál. Nagyon ritkán szállnak el a mutatók, de elég ijesztő. Nem értek nagyon a műszaki dolgokhoz, és rám jelemző, ha elviszem szervizbe, ott tuti semmi ilyesmit nem produkál, és hülyére vesznek (mert ahhoz nagyonértenek Twisted Evil ). Nekem nem csak a sebesség mutató, hanem a fordulatszám mérő és a benzin mutató is kifekszik. Szerintetek van köze az akkumlátorhoz?
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  vzolika


Offline
Csatlakozott:
2003. 10. 15.
Hozzászólások: 208


HozzászólásElküldve: 2004.07.10 09:29:41  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 77
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Pampalini írta:
arti írta:
vzolika írta:
Ma reggel elszálltak a m?szerfal órái, indítás után sem indult el a fordulatszámmér?, a vízh?fokmér?, az üzemenyegkijelz?, a sebességmér?, és a kilóméterszámláló sem mutat semmit. A m?szerfalvilágítás rendben, a copmuter, az óra rendben. A szerviz (FORD KANIZSA) természetesen azt mondja, hogy vigyem be, de csak hétf?n tudnak fogadni. Miután nekem már ma délután is utaznom kellene felajánlották, hogy megnézik, de nem igértek semmit.

Tapsztalt már valaki hasonlót Question

nekem néha elment rövid időre menet közben , de visszajött mindig aztán már töltésem se volt, néha az is felvillant,de csak egy pillanatra,ezért nem ijedtem meg. a végső fázis az volt,hogy pest felé egyre többször csinálta mind a két jelenséget, utána jött a vontatókötél. fesz. szabályzóm volt vacak. még mai napig is szórakozik velem az óra de csak a km/h óra. visszaesik nullára menet közben, vagy két percet fekszik aztán melózik tovább. de ez valóban csak hasonló hiba!


Ha van megoldás szóljatok, mert ilyet nekem is csinál. Nagyon ritkán szállnak el a mutatók, de elég ijesztő. Nem értek nagyon a műszaki dolgokhoz, és rám jelemző, ha elviszem szervizbe, ott tuti semmi ilyesmit nem produkál, és hülyére vesznek (mert ahhoz nagyonértenek Twisted Evil ). Nekem nem csak a sebesség mutató, hanem a fordulatszám mérő és a benzin mutató is kifekszik. Szerintetek van köze az akkumlátorhoz?


Magátol helyreállt minden, s hál' isten azóta sem produkált hasonlót.
_________________
Üdv,
vzolika
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  ap


Offline
Csatlakozott:
2003. 08. 11.
Hozzászólások: 51


HozzászólásElküldve: 2004.07.11 10:01:34  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 78
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

P-Ficus írta:
ap írta:
Flex írta:
ap írta:
Nálam a légzsák piktogramja világít sárgán, menet közben a műszerfalon. Kb. 3 hónapja kezdte, akkor még csak néha-néha felvillant, most már ott tart, hogy motorindítás után folyamatosan világít.

Valaki tapasztalt már ilyet?

Köszi,
ap


Nincs oldallégzsákod? Van az ülésen egy csatlakozó, az szokott lecsúszni és akkor világít a lámpa, én már jártam így.


Nincs, egy légzsák van benne, és azzal is csak a gond van. Hétvégén megnézem a kormány körül a csatlakozókat, mert rejtélyes módon most már a duda sem szól. Reménykedem, hogy csak szétcsúszott valami.

Köszi,
ap

szerviz!!! a lufi csatlakozója nem esik le és nem lazul meg!!! Ha mégis akkor azt már egy nem szakszerű beavatkozásnak köszönheted.
az elektronika pedig ami ezt vezérli máshol van.
Ha a lufi kontroller lámpa világít akkor baj esetén többmint valószínű hogy nem fog nyílni. Ilyíen esetben a biztosító automatikusan bizt. csalásra fog gyanakodni. és megnehezíti a dolgodat.
Amennyiben csak egy lufi resetről van szó az egy pillanat alatt megvan a szervízben.


Lehet, hogy szerviz lesz a vegen. Egyelore ott tartok, hogy levettem a legzsakot, mert a kormanyrol nem jon semmi visszajelzes. Ha a kormanyoszlopon levo csatlakozon osszezarom a ket agat, szol a duda, de a kormanyt hiaba nyomogatom, nem zarja az aramkort.

Majd meg irok a fejlemenyekrol...

ap
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  ap


Offline
Csatlakozott:
2003. 08. 11.
Hozzászólások: 51


HozzászólásElküldve: 2004.07.15 01:24:42  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 79
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos... Nem tudom, erdekel-e valakit, de leirom, hogy mit tapasztaltam. Smile
Szoval a baj ott volt, hogy nem szolt a duda, es folyamatosan vilagitott a legzsak visszajelzo lampa a muszerfalon. A hibat a kormany es a kormanyoszlopon levo csatlakozo kozotti kabel okozta. Ez a kabel olyan, mint a nyomtatokban levo lapos kabel, nalam csak 4 er van benne, és fel van tobbszorosen tekerve a kormany mogott. Ezen keresztul jut at a duda jele es a legzsak jele a kormanyoszlopig, majd az elektronika tobbi reszehez. Valahogyan megtort ez a kabel, es ez okozta a problemat. Meforrasztottam majd szigeteloszalaggal megerositettem a kornyeket, nehogy megtorjon megint. Nem tudom, meddig birja, ha legkozelebb megint rosszalkodik, majd lecserelem uj kabelre.

Szoval ha valaki hasonlot tapasztal, akkor nezze meg ezt a kabelt, mert lehet, hogy ott van a hiba.

ap
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  siz


Offline
Csatlakozott:
2003. 05. 16.
Hozzászólások: 1338

Fogyasztás:


HozzászólásElküldve: 2004.07.15 07:43:55  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 80
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

ap írta:
Nos... Nem tudom, erdekel-e valakit, de leirom, hogy mit tapasztaltam. Smile
Szoval a baj ott volt, hogy nem szolt a duda, es folyamatosan vilagitott a legzsak visszajelzo lampa a muszerfalon. A hibat a kormany es a kormanyoszlopon levo csatlakozo kozotti kabel okozta. Ez a kabel olyan, mint a nyomtatokban levo lapos kabel, nalam csak 4 er van benne, és fel van tobbszorosen tekerve a kormany mogott. Ezen keresztul jut at a duda jele es a legzsak jele a kormanyoszlopig, majd az elektronika tobbi reszehez. Valahogyan megtort ez a kabel, es ez okozta a problemat. Meforrasztottam majd szigeteloszalaggal megerositettem a kornyeket, nehogy megtorjon megint. Nem tudom, meddig birja, ha legkozelebb megint rosszalkodik, majd lecserelem uj kabelre.

Szoval ha valaki hasonlot tapasztal, akkor nezze meg ezt a kabelt, mert lehet, hogy ott van a hiba.

ap


Nem biztos, hogy szerencsés dolog egy légzsák kábelt gányolni. Én inkább vennék egy ilyen kábelt, és kicserélném a helyedben.
_________________
Siz (Fotóalbum)
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  ap


Offline
Csatlakozott:
2003. 08. 11.
Hozzászólások: 51


HozzászólásElküldve: 2004.07.19 12:52:47  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 81
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

siz írta:
ap írta:
Nos... Nem tudom, erdekel-e valakit, de leirom, hogy mit tapasztaltam. Smile
Szoval a baj ott volt, hogy nem szolt a duda, es folyamatosan vilagitott a legzsak visszajelzo lampa a muszerfalon. A hibat a kormany es a kormanyoszlopon levo csatlakozo kozotti kabel okozta. Ez a kabel olyan, mint a nyomtatokban levo lapos kabel, nalam csak 4 er van benne, és fel van tobbszorosen tekerve a kormany mogott. Ezen keresztul jut at a duda jele es a legzsak jele a kormanyoszlopig, majd az elektronika tobbi reszehez. Valahogyan megtort ez a kabel, es ez okozta a problemat. Meforrasztottam majd szigeteloszalaggal megerositettem a kornyeket, nehogy megtorjon megint. Nem tudom, meddig birja, ha legkozelebb megint rosszalkodik, majd lecserelem uj kabelre.

Szoval ha valaki hasonlot tapasztal, akkor nezze meg ezt a kabelt, mert lehet, hogy ott van a hiba.

ap


Nem biztos, hogy szerencsés dolog egy légzsák kábelt gányolni. Én inkább vennék egy ilyen kábelt, és kicserélném a helyedben.


Hát nagy baja nem lehet, max nem nyílik ki. Smile Ha megint eltörik, akkor jelezni fogja a visszajelző lámpa, és akkor már biztosan ki fogom cserélni.
Amúgy meg azért "gányoltam" így össze, mert vasárnap délelőtt nem igazán volt nyitva Ford bolt a környéken. Mivel türelmetlen emberke vagyok, hétfőig nem tudtam vele várni. Laughing
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Patek


Offline
Csatlakozott:
2004. 06. 09.
Hozzászólások: 118


HozzászólásElküldve: 2004.07.19 13:33:23  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 82
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

ap írta:

Hát nagy baja nem lehet, max nem nyílik ki. Smile


Azért ez elég nagy baj Crying or Very sad
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  siz


Offline
Csatlakozott:
2003. 05. 16.
Hozzászólások: 1338

Fogyasztás:


HozzászólásElküldve: 2004.07.24 17:51:20  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 83
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

ap írta:
Hát nagy baja nem lehet, max nem nyílik ki. Smile


Vagy olyankor nyílik ki, amikor nem kellene... Rolling Eyes
_________________
Siz (Fotóalbum)
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  csicso


Offline
Csatlakozott:
2003. 07. 25.
Hozzászólások: 26


HozzászólásElküldve: 2004.07.24 18:54:15  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 84
 Hozzászólás témája: Érintkezési hiba!
Hozzászólás az előzmény idézésével

Aki olvasta a régi sirományaimat, az tudja, hogy én 11 hónapot szívtam az autómmal elektromos hiba miatt. Sajnos a szervízek tehetetlenek, nem igazán tudnak rájönni, hogy mi is a baj. A szerviz-számítógép meg sz@rt sem ér, minden egyes vizsgálatnál más és más hibát ír ki. Nekem 3 szerviz is (Budapest-Keszthely-Pécs) igyekezett segíteni, de mindhiába. Szóval a lényeg, hogy nagyon érzékenyek a feszültségingadozásokra, teljesen esetleges, hogy hol lehet a hiba. Nálam is csak "véletlenül" jöttek rá, hogy mi a hiba, de ehhez csontig szét kellett szedni az autót, gyakorlatilag a teljes vezetékköteget szét kellett barmolni, meg szinte minden elektromos fogyasztót cseréltek, még a teljes műszerfalat is. Végül is az oldotta meg a gondot, hogy a gyári csatlakozókat beforrasztották. Hát ilyen hibátok ne legyen, mert nekem elhihetitek, hogy micsoda szívás, mikor önálló életet él az autó.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Szaki


Offline
Csatlakozott:
2003. 05. 29.
Hozzászólások: 2590


HozzászólásElküldve: 2004.07.24 19:44:45  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 85
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha gyorsan, többször nyitom-csukom a vezetőoldali ajtót (=nyomkodom a nyitásérzékelő gombját) a gyári riasztó ajtó nyitásra, zárásra és csak úgy, elkezd rövideket tülkölni, majd pár perc után lenyugszik. Made by Ford XX. század legvége.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  siz


Offline
Csatlakozott:
2003. 05. 16.
Hozzászólások: 1338

Fogyasztás:


HozzászólásElküldve: 2004.07.30 08:50:18  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 86
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mostanában többször észrevettem, hogy a kilométeróra mutatója egyszercsak leesik nullára, és vele együtt a rádió is halkul (gondolom nem kap sebességjelet). Általában egy bizonyos helyen szoktam tapasztalni (M1-en Budapest felé, Tatabánya után az OMV kútnál a dombtetőn), de a múltkor a Balaton mellett is jelentkezett, és akkor kb. 1 percig maradt nullán, majd mintha mi sem történt volna visszaugrott 100-ra.

Van valami ötletetek, hogy mit nézzek meg? Volt már valakinek hasonló?

Ja, még annyi, hogy minden más teljesen normálisan működik.
_________________
Siz (Fotóalbum)
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  ap


Offline
Csatlakozott:
2003. 08. 11.
Hozzászólások: 51


HozzászólásElküldve: 2004.07.30 12:51:20  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 87
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

siz írta:
ap írta:
Hát nagy baja nem lehet, max nem nyílik ki. Smile


Vagy olyankor nyílik ki, amikor nem kellene... Rolling Eyes


Olyat nem tud, ahhoz +12-t kellene kapnia.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  ap


Offline
Csatlakozott:
2003. 08. 11.
Hozzászólások: 51


HozzászólásElküldve: 2004.07.30 12:54:42  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 88
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

siz írta:
Sziasztok!

Mostanában többször észrevettem, hogy a kilométeróra mutatója egyszercsak leesik nullára, és vele együtt a rádió is halkul (gondolom nem kap sebességjelet). Általában egy bizonyos helyen szoktam tapasztalni (M1-en Budapest felé, Tatabánya után az OMV kútnál a dombtetőn), de a múltkor a Balaton mellett is jelentkezett, és akkor kb. 1 percig maradt nullán, majd mintha mi sem történt volna visszaugrott 100-ra.

Van valami ötletetek, hogy mit nézzek meg? Volt már valakinek hasonló?

Ja, még annyi, hogy minden más teljesen normálisan működik.


Keréknél van valahol egy jeladó, és azt kell cseréltetni. Nekem az oldotta meg a problémát.

ap


Legutóbb ap szerkesztette (2004.07.30 13:48:04), összesen 1 alkalommal
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  P-Ficus


Offline
Csatlakozott:
2004. 04. 30.
Hozzászólások: 2354


HozzászólásElküldve: 2004.07.30 12:55:30  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 89
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

ap írta:
siz írta:
ap írta:
Hát nagy baja nem lehet, max nem nyílik ki. Smile


Vagy olyankor nyílik ki, amikor nem kellene... Rolling Eyes


Olyat nem tud, ahhoz +12-t kellene kapnia.

Dehogynem tud. A +-t az elektronika adja. az pedig meghibásodás esetén ki tudja nyitni egy büdös szó nélkül.
Sztem mindegyik szervízben volt már olyan, hogy javításkor visszatették és gyújtáskor meg PUFF.
A mobiltelefonok már nem tudják aktiválni, az árnyékolás miatt, de jobb a békesség.
_________________
...Dudálj csak nyugodtan. Éppen tárat cserélek...
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  copas2


Offline
Csatlakozott:
2003. 10. 27.
Hozzászólások: 139


HozzászólásElküldve: 2004.08.02 15:46:23  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 90
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

tsolid írta:
Kösz a segitséget, én is erre gyanaxom, hogy akormányoszlopi kapcsolóban ludas valami.
Tsolid

Nálam is ugyanez a helyzet (1,5 éves ghia). Végülis mi volt a probléma? Sikerült megoldani?
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
 
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Tartalomjegyzék -> Meghibásodások, szervízelési kérdések -> Elektromos hibák
Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4 ... 75, 76, 77  Következő
Ugrás:   

3 / 77 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban


Forums ©

Oldalkészítés: 0.25 másodperc