Sajnos nem - ha a fade-et hátra állítom, néma a rendszer, előre állítva szól csak.
Hát, akkor ajtóborítást le kell szedni és ellenőrizni a hangszórókat. Nem úszod meg... _________________ Nyári gumi: Michelin Pilot Sport 3 205/55 R16 91V
Téli gumi: Continental WinterContact TS860 195/65 R15 91T
"Nagy az az ember, aki nem veszíti el gyermeke szeretét." - japán közmondás.
Elküldve:
2019.07.12 10:44:32 Hozzászólás sorszáma a témában: 574 Hozzászólás témája:
AUX bemenetre lehet külön hangerőt állítani? Auto Hifisek azt mondták, úgy emlékeznek Fordnál egyes típusoknál volt erre lehetőség, de én nem találom.
Egyébként mi ennek a Sonynak a típusa? Ilyen van nekem is csak a BT Audio hiányzik.
Elküldve:
2019.07.18 11:40:22 Hozzászólás sorszáma a témában: 575 Hozzászólás témája:
fdsag írta:
AUX bemenetre lehet külön hangerőt állítani? Auto Hifisek azt mondták, úgy emlékeznek Fordnál egyes típusoknál volt erre lehetőség, de én nem találom.
Egyébként mi ennek a Sonynak a típusa? Ilyen van nekem is csak a BT Audio hiányzik.
Nincs BT audio alapból, csak telefonálásra lehet a BT-t használni a gyári konfiggal (hardveresen nem támogatja). Amit a videón látsz valami mókolás eredménye, egy újabb Ford BT modulját tehették be az autóba. Tehát nem a fejegység típusa más, hanem a BT modulé.
Elküldve:
2019.08.30 12:14:22 Hozzászólás sorszáma a témában: 579 Hozzászólás témája: Re: Radio kód
FocusPityu írta:
Sziasztok, Sony rádióm van és 1.4 benzines 2007-es Ford, hogy tudom meg mi a Radio kódom? Aksi csere után vagyok.. köszi
Meg kell nezned a szeriaszamot, az alapjan kideritheto (1 es 6 gombokat nyomva tartod).
radiocodeford.com elvileg ingyen megadja a kodot 24 oran belul, vagy azonnal 7 vagy 8 euroert cserebe.
Ebay-en is van aki ezzel foglalkozik, 3 eur korul par oran belul.
Amugy a V-vel kezdodo szeriaszam eseten szokott fizetos lenni, az M-mel kezdodoek adatbazisa ingyen elerheto egy csomo weboldalon, varni sem kell. _________________ Képek
Elküldve:
2019.10.24 12:53:23 Hozzászólás sorszáma a témában: 580 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Van egy aux problémám, amiben elakadtam (nem is értek hozzá, csak józan paraszti ésszel álltam neki).
Sony mp3 fejegység van az autóban, gyári kesztyűtartós aux bemenettel. Pár hónapja az auxon keresztül hallgatott bármi elkezdett sistergős lenni.
Amit most tudok:
- hangszóró-balance állítással kiderült, hogy csak a bal oldali hangszórókból jön a sistergés, előlről, hátulról egyaránt
- nem a hangszóró rossz, mert más, rádió/mp3 szól szépen sztereóban
- kicseréltem az aux kábelt (aux-in aljzat - telefon közöttit), próbáltam több telefont rádugni, semmi változás
- vettem új aux készletet, hátha a sony fejegység - aux-in aljzat között vana a hiba, semmi változás az új készlettel se
Már csak a fejegységre tudok gondolni, hogy abban szállt el valami, amitől a bal oldal sistergős lesz...de azt még nem tudtam tesztelni.
Ötlet, merre keresgéljem a hibát?
Köszi előre is. _________________ album
dízellel járok - bármikor szó nélkül ráborítok fél millió Ft-ot
Elküldve:
2019.10.29 20:32:25 Hozzászólás sorszáma a témában: 581 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
A napokban cseréltem le a gyári 6000CD rádiómat egy Sony MP3asra, amihez mp3 CD-t szeretnék írni. Eddig sajnos nem jártam sikerrel, ezekkel a CD-kkel és beállításokkal próbálkoztam:
- CD-R és CD-R music
- Nero Burning Rommal 16x írási sebesség
- nem többmenetesként írva
- UDF fájlrendszerrel, illetve "MP3 audio CD" alapbeállítással is
- a fájlnevek minden esetben rövidebbek 30 karakternél, és nem tartalmaznak ékezetet, szóközt, speciális karaktereket
- a fájlokat könyvtárakba helyezve, illetve simán csak a CDre írva is próbáltam
- az írás végén a CD-t lezártam
Eddig 4 lemezt írtam ezen beállítások variációjával, de a fejegység mindet kidobta "DATA CD" hibával.
(Próbáltam VW gyári fejegységben is őket, egy kivételével gond nélkül lejátszotta)
Mire nem figyeltem oda, hogyan kellene újból nekiállnom? Sajnos kifogytam az ötletekből.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv,
Máté _________________ FordFocus 1.6 Style '07 Ocean Blue
Nyári: Michelin EnergySaver 205/55 R16
Téli: Michelin Alpin A4 195/65 R15
Elküldve:
2019.10.30 17:46:34 Hozzászólás sorszáma a témában: 582 Hozzászólás témája:
szmate14 írta:
Sziasztok!
A napokban cseréltem le a gyári 6000CD rádiómat egy Sony MP3asra, amihez mp3 CD-t szeretnék írni. Eddig sajnos nem jártam sikerrel, ezekkel a CD-kkel és beállításokkal próbálkoztam:
- CD-R és CD-R music
- Nero Burning Rommal 16x írási sebesség
- nem többmenetesként írva
- UDF fájlrendszerrel, illetve "MP3 audio CD" alapbeállítással is
- a fájlnevek minden esetben rövidebbek 30 karakternél, és nem tartalmaznak ékezetet, szóközt, speciális karaktereket
- a fájlokat könyvtárakba helyezve, illetve simán csak a CDre írva is próbáltam
- az írás végén a CD-t lezártam
Eddig 4 lemezt írtam ezen beállítások variációjával, de a fejegység mindet kidobta "DATA CD" hibával.
(Próbáltam VW gyári fejegységben is őket, egy kivételével gond nélkül lejátszotta)
Mire nem figyeltem oda, hogyan kellene újból nekiállnom? Sajnos kifogytam az ötletekből.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv,
Máté
Tulajdonképpen ha sima adatlemezként írod meg (egyenként rárakod az mp3 fájlokat akár mappákban is ) akkor is olvasnia kéne.Nálam ez így mindig működött persze nem tudom milyen a Sony fejegységed.Érdemes minél kisebb sebességgel írni.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban