Ha kicsit alaposabban körbenézel, akkor láthatod, hogy már van a IV generációs Fókáról topic több mint egy éve. _________________ Peace and Love! (J.Lennon)
Elküldve:
2019.03.25 09:36:52 Hozzászólás sorszáma a témában: 1593 Hozzászólás témája:
Srácok, az utóbbi időben úgy tapasztaltam, hogy lassan tölt be az oldal és kellemetlenül sokat kell várni.
Mobilon jól fut általában , de böngészőből nem.
Valaki más tapasztalja még?
Ha szükséges, segítségként fel tudom ajánlani a "szerverem" ingyen, természetesen.
Elküldve:
2019.03.26 07:29:31 Hozzászólás sorszáma a témában: 1594 Hozzászólás témája:
NomadND1 írta:
Srácok, az utóbbi időben úgy tapasztaltam, hogy lassan tölt be az oldal és kellemetlenül sokat kell várni.
Ha szükséges, segítségként fel tudom ajánlani a "szerverem" ingyen, természetesen.
Nekem rendesen működik. Több böngészőt is használok, egyiknél sincs probléma vagy lassulás.
Elküldve:
2019.03.26 18:22:43 Hozzászólás sorszáma a témában: 1597 Hozzászólás témája:
NomadND1 írta:
Nem biztos, hogy örülnél neki, ha átköltöznénk oda. Jelenleg 111GB a felhasznált tárhelyünk és emellé párosul egy 116MB körüli adatbázis, amiben van 5 millió rekord.
Amúgy én sem tapasztalok problémát, de sajnos előfordul, hogy néha dosolják a szervert, ekkor valószínűleg megnyeklik egy kicsit.
A mai napon röpke 10 kamu regisztráció történt, amit most megyek és kigyalulok, csak már unalmas, hogy naponta ezt kell megtenni. Valószínűleg bevezetjük hamarosan az admin által történő felhasználói regisztráció jóváhagyást. _________________ FordEtis szerviztervezet | Ford Focus kezelési útmutatók | Elektronikus alkatrész-katalógus
Doppingmentes táplálékkiegészítők:
Elküldve:
2019.03.26 19:05:16 Hozzászólás sorszáma a témában: 1598 Hozzászólás témája:
Mézi írta:
NomadND1 írta:
Nem biztos, hogy örülnél neki, ha átköltöznénk oda. Jelenleg 111GB a felhasznált tárhelyünk és emellé párosul egy 116MB körüli adatbázis, amiben van 5 millió rekord.
Amúgy én sem tapasztalok problémát, de sajnos előfordul, hogy néha dosolják a szervert, ekkor valószínűleg megnyeklik egy kicsit.
A mai napon röpke 10 kamu regisztráció történt, amit most megyek és kigyalulok, csak már unalmas, hogy naponta ezt kell megtenni. Valószínűleg bevezetjük hamarosan az admin által történő felhasználói regisztráció jóváhagyást.
Na ezt nem hittem volna. Az SQL-re jól tippeltem, de az oldal állatira meglepett. Sajnos igy nem tudom tartani az ajánlatot Oldal modernizációt is terveztek?
1 hónapja eladtam a Focusomat, szeretnék deregisztrálni innen, de sajnos nem találok erre lehetőséget. Tudna valaki segíteni, hogyan tudom megtenni ezt, törölni magam?
1 hónapja eladtam a Focusomat, szeretnék deregisztrálni innen, de sajnos nem találok erre lehetőséget. Tudna valaki segíteni, hogyan tudom megtenni ezt, törölni magam?
Elküldve:
2019.10.19 13:02:41 Hozzászólás sorszáma a témában: 1601 Hozzászólás témája:
Sziasztok! A bal oldali menüben a Klubtérképre kattintva nem tölti be nekem a térképet. A következő hibaüzenet ugrik fel: "Oops! Something went wrong. This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details." Van esetleg másnak is hasonó problémája, vagy csak az én oldalamon lehet valami gubanc?
Elküldve:
2019.10.19 16:55:27 Hozzászólás sorszáma a témában: 1602 Hozzászólás témája:
Oh,nem tudom csak valamelyik beszélgetésben olvastam itt a fórumon, hogy fordos matricák (voltak?) kaphatók, és a klubtérképen kell megkeresni az adott régióhoz tartozó tagot, aki forgalmaz, és vele egyeztetni. Ezért gondolom, hogy valamikor működhetett.
Elküldve:
2019.10.19 16:56:12 Hozzászólás sorszáma a témában: 1603 Hozzászólás témája:
kovacsszandra írta:
Oh,nem tudom csak valamelyik beszélgetésben olvastam itt a fórumon, hogy fordos matricák (voltak?) kaphatók, és a klubtérképen kell megkeresni az adott régióhoz tartozó tagot, aki forgalmaz, és vele egyeztetni. Ezért gondolom, hogy valamikor működhetett. https://hu.flatfy.com/
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban