Üdvözöl a(z) Magyar Ford Focus Klub
Címlap  ·  Saját beállítások  ·  Letöltések  ·  Fórum 2019.12.06. 05:08:08 

  Főmenü
 Hírek, cikkek :
 Címlap
 Régebbi cikkek, írások
 Keresés

 Tagok :
 Új tagoknak
 Klubtagoknak (zártkörű)
 Tagok listája
 Saját beállítások
 Üzenetek

 Közösség :
 Fórum
 Észrevétel küldése
 Hasznos linkek
 Fotóalbum
 Online bolt
 Apróhirdetés
 Letöltések
 Rendszámkereső
 Userbar generátor

 Adatok :
 Klubtérkép
 Top 10

  Hirdetés

  Felhasználók
Üdvözlet, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Felhasználók:
Legutóbbi: HilarioAjb
Mai: 0
Tegnapi: 4
Összesen: 25805
Látogatók:
Vendégek: 335
Tagok: 1
Összesen: 336

Jelen lévő tagok:
01: bravaphoto

fordfocus.hu :: Téma megtekintése - Bosszantó meghibásodások
 
  Control Panel
 
ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   Felhasználó listaFelhasználó lista   CsoportokCsoportok 
 
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Tartalomjegyzék -> C-Max meghibásodások, szervízelési kérdések -> Bosszantó meghibásodások
Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 92, 93, 94
Ugrás:   

FIGYELEM!
 
A fórumozók személyes adatait csak belépés után láthatod!
 
 

94 / 94 oldal
 Szerző
Üzenet Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
     
  MarkOrkenyi

Érvényes: 2020.10.08.

Offline
Csatlakozott:
2019. 06. 05.
Hozzászólások: 2


HozzászólásElküldve: 2019.11.30 11:11:22  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2791
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Fedayn írta:
ATTIS írta:
Fedayn írta:
Sziasztok,

Sajnos megint segítséget kell kérjek. 2008-as focus II, 1.6 benzin, 100 Le. Nem sok baja volt eddig, de ma... Hazaértem, gond egy szál se. 1 órát állt a kocsi, indulni akartam, kulcs elfordít, motor nem indul, viszont csipog mint az állat, fedélzeti computeren az alabbi üzenet: engine function error. Gyorsan gyujtás le, vár 1 perc, újra indít, semmi baja. Elmegyek a gyerekért az oviba, onnan indulok haza, semmi gond. Majd megint 1 óra múlva indulnék tovább, indít, motor most beindul, de pár másodperc múlva megint elkezd csipogni, a hibaüzenet most: engine malfunction. Leállítottam, nem mertem vele elindulni. Ötlet, tipp, tanács? Aksj kb 3 éves. Ami eszembe jutott esetleg, hogy a bicskakulcsot betettem a zsebembe egy iqos töltő mellé, aminek a vége mágneses, de hogy ilyentől lehet-e???? Én nem gondolom, szerintem ez valami elektronika hiba lesz. Segítsen vki please, aki találkozott már ilyennel. Thx



Próbáld meg az akkusarut levenni, pár perc pihi majd vissza. A mágneses közeg bezavarhat rendesen.


Sajna nem jött be. Elvittem szerelőhöz, a computer tele volt hibával. Azt mondta olyan, mintha lemerült volna az aksi, hogy minden teleírta hibával. Mindent engedett neki kitörölni, próba következett. Többször indította, leállította, nem jött elő a hiba. Így elhoztam. Pár rövid út után, ma az egyik helyről már nem tudtam elindulni. De most motor indul, majd pár mp múlva Engine malfunction hibaüzenet, csipogás. Elhallgat, majd a hibaüzenet átvált Acceleration reduced hibaüzenetre. Mindeközben a motor jár szép alapjáraton, semmi extra hangja. Nem menet közben jön elő, hanem rögtön indítás után. Bár ahogy olvasgattam, meg néztem videót, van hogy menet közben dobja be az Engine malfunction üzenetet, majd leáll a gázpedál működése (gondolom ez lenne az acceleration reduced hiba). Mi az isten történt? 300 ezer km-t mentem ezzel a kocsival minden gond nélkül, kopó alkatrészeken kívül soha semmi baja nem volt... 😭😭😭


Szia!
Óracsoport hiba? Nekem arra hasonlít a leírásod.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  lapiller


Offline
Csatlakozott:
2017. 05. 18.
Hozzászólások: 10


HozzászólásElküldve: 2019.11.30 11:22:46  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2792
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

ATTIS írta:
lapiller írta:
egyelőre állok és várok, volt már valakinek hasonló problémája?

https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2019/11/28/csaba_megtanulta_a_lecket_de_a_ford_motorja_kuka/?token=223a972b520a23a62ad3a933b8a93c11
Sad ?

Köszönöm, a visszahíváson már rég túl vagyok, és a cikkben leírt probléma az enyémhez képest teljesen más
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Fedayn


Offline
Csatlakozott:
2016. 03. 02.
Hozzászólások: 10


HozzászólásElküldve: 2019.12.05 15:20:04  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2793
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

MarkOrkenyi írta:
Fedayn írta:
ATTIS írta:
Fedayn írta:
Sziasztok,

Sajnos megint segítséget kell kérjek. 2008-as focus II, 1.6 benzin, 100 Le. Nem sok baja volt eddig, de ma... Hazaértem, gond egy szál se. 1 órát állt a kocsi, indulni akartam, kulcs elfordít, motor nem indul, viszont csipog mint az állat, fedélzeti computeren az alabbi üzenet: engine function error. Gyorsan gyujtás le, vár 1 perc, újra indít, semmi baja. Elmegyek a gyerekért az oviba, onnan indulok haza, semmi gond. Majd megint 1 óra múlva indulnék tovább, indít, motor most beindul, de pár másodperc múlva megint elkezd csipogni, a hibaüzenet most: engine malfunction. Leállítottam, nem mertem vele elindulni. Ötlet, tipp, tanács? Aksj kb 3 éves. Ami eszembe jutott esetleg, hogy a bicskakulcsot betettem a zsebembe egy iqos töltő mellé, aminek a vége mágneses, de hogy ilyentől lehet-e???? Én nem gondolom, szerintem ez valami elektronika hiba lesz. Segítsen vki please, aki találkozott már ilyennel. Thx



Próbáld meg az akkusarut levenni, pár perc pihi majd vissza. A mágneses közeg bezavarhat rendesen.


Sajna nem jött be. Elvittem szerelőhöz, a computer tele volt hibával. Azt mondta olyan, mintha lemerült volna az aksi, hogy minden teleírta hibával. Mindent engedett neki kitörölni, próba következett. Többször indította, leállította, nem jött elő a hiba. Így elhoztam. Pár rövid út után, ma az egyik helyről már nem tudtam elindulni. De most motor indul, majd pár mp múlva Engine malfunction hibaüzenet, csipogás. Elhallgat, majd a hibaüzenet átvált Acceleration reduced hibaüzenetre. Mindeközben a motor jár szép alapjáraton, semmi extra hangja. Nem menet közben jön elő, hanem rögtön indítás után. Bár ahogy olvasgattam, meg néztem videót, van hogy menet közben dobja be az Engine malfunction üzenetet, majd leáll a gázpedál működése (gondolom ez lenne az acceleration reduced hiba). Mi az isten történt? 300 ezer km-t mentem ezzel a kocsival minden gond nélkül, kopó alkatrészeken kívül soha semmi baja nem volt... 😭😭😭


Szia!
Óracsoport hiba? Nekem arra hasonlít a leírásod.


Szia. Eddig úgy néz ki, hogy ez volt a gond. Szétkapták az egészet és ujra forrasztattak mindent amit lehetett. Az egyik vezeték el volt törve. Állítólag tipikus ford betegség, 10-12 évesen jön elő.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  FokaDriver


Offline
Csatlakozott:
2004. 09. 29.
Hozzászólások: 1257


HozzászólásElküldve: 2019.12.05 22:22:57  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2794
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Fedayn írta:
MarkOrkenyi írta:
Fedayn írta:
ATTIS írta:
Fedayn írta:
Sziasztok,

Sajnos megint segítséget kell kérjek. 2008-as focus II, 1.6 benzin, 100 Le. Nem sok baja volt eddig, de ma... Hazaértem, gond egy szál se. 1 órát állt a kocsi, indulni akartam, kulcs elfordít, motor nem indul, viszont csipog mint az állat, fedélzeti computeren az alabbi üzenet: engine function error. Gyorsan gyujtás le, vár 1 perc, újra indít, semmi baja. Elmegyek a gyerekért az oviba, onnan indulok haza, semmi gond. Majd megint 1 óra múlva indulnék tovább, indít, motor most beindul, de pár másodperc múlva megint elkezd csipogni, a hibaüzenet most: engine malfunction. Leállítottam, nem mertem vele elindulni. Ötlet, tipp, tanács? Aksj kb 3 éves. Ami eszembe jutott esetleg, hogy a bicskakulcsot betettem a zsebembe egy iqos töltő mellé, aminek a vége mágneses, de hogy ilyentől lehet-e???? Én nem gondolom, szerintem ez valami elektronika hiba lesz. Segítsen vki please, aki találkozott már ilyennel. Thx



Próbáld meg az akkusarut levenni, pár perc pihi majd vissza. A mágneses közeg bezavarhat rendesen.


Sajna nem jött be. Elvittem szerelőhöz, a computer tele volt hibával. Azt mondta olyan, mintha lemerült volna az aksi, hogy minden teleírta hibával. Mindent engedett neki kitörölni, próba következett. Többször indította, leállította, nem jött elő a hiba. Így elhoztam. Pár rövid út után, ma az egyik helyről már nem tudtam elindulni. De most motor indul, majd pár mp múlva Engine malfunction hibaüzenet, csipogás. Elhallgat, majd a hibaüzenet átvált Acceleration reduced hibaüzenetre. Mindeközben a motor jár szép alapjáraton, semmi extra hangja. Nem menet közben jön elő, hanem rögtön indítás után. Bár ahogy olvasgattam, meg néztem videót, van hogy menet közben dobja be az Engine malfunction üzenetet, majd leáll a gázpedál működése (gondolom ez lenne az acceleration reduced hiba). Mi az isten történt? 300 ezer km-t mentem ezzel a kocsival minden gond nélkül, kopó alkatrészeken kívül soha semmi baja nem volt... 😭😭😭


Szia!
Óracsoport hiba? Nekem arra hasonlít a leírásod.


Szia. Eddig úgy néz ki, hogy ez volt a gond. Szétkapták az egészet és ujra forrasztattak mindent amit lehetett. Az egyik vezeték el volt törve. Állítólag tipikus ford betegség, 10-12 évesen jön elő.


8 évesen 220ekm után én is így jártam...kábel törés....márkaszervíz is tökölt rajta 1 hétig....azóta kutya baja.
_________________
...Run Forrest Run...
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
 
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Tartalomjegyzék -> C-Max meghibásodások, szervízelési kérdések -> Bosszantó meghibásodások
Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 92, 93, 94
Ugrás:   

94 / 94 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban


Forums ©

Oldalkészítés: 0.26 másodperc