Elküldve:
2019.09.13 10:00:42 Hozzászólás sorszáma a témában: 421 Hozzászólás témája:
Sziasztok,
július közepén csatlakoztam, megrendeltem a klubkártyát, el is utaltam az árát, azóta semmi. (Várakozik)
Flexnek többször is írtam, mail, pm de nem kaptam visszajelzést, Mézi segítőkész volt, pár napja Ő is írt Flexnek ezügyben, de nem látok változást.
Olvastam, hogy korábban másnak is volt hasonló gondja és én türelmes is vagyok, de két hónapja semmi infó és lassan szeretném használni a kedvezményeket.
Elküldve:
2019.09.14 12:10:51 Hozzászólás sorszáma a témában: 422 Hozzászólás témája:
Komikaze írta:
Sziasztok,
július közepén csatlakoztam, megrendeltem a klubkártyát, el is utaltam az árát, azóta semmi. (Várakozik)
Flexnek többször is írtam, mail, pm de nem kaptam visszajelzést, Mézi segítőkész volt, pár napja Ő is írt Flexnek ezügyben, de nem látok változást.
Olvastam, hogy korábban másnak is volt hasonló gondja és én türelmes is vagyok, de két hónapja semmi infó és lassan szeretném használni a kedvezményeket.
Hát, ja...sajnos idáig jutott a dolog.
Nem látom sok értelmét a jövőre nézve. Most rákerestem a kedvezményt adó partnerlistára, és az első tag (üvegfóliázó) egyből felfüggesztett honlapos cimbi. Akkor a többi mennyire élő?
Annyit vártam a Klubkártyára, hogy nem győztem halogatni a szervízt, mígnem már rákényszerültem. Szóval a semminek lett.
Elküldve:
2019.09.14 19:00:53 Hozzászólás sorszáma a témában: 423 Hozzászólás témája:
ATTIS írta:
Komikaze írta:
Sziasztok,
Hát, ja...sajnos idáig jutott a dolog.
Nem látom sok értelmét a jövőre nézve. Most rákerestem a kedvezményt adó partnerlistára, és az első tag (üvegfóliázó) egyből felfüggesztett honlapos cimbi. Akkor a többi mennyire élő?
Annyit vártam a Klubkártyára, hogy nem győztem halogatni a szervízt, mígnem már rákényszerültem. Szóval a semminek lett.
Én is főleg a szerviz miatt rendeltem meg a kártyát és jó lenne kihasználni a kedvezményeket, legalább is ha lenne.
A partnereknél élnek még ezek a kedvezmények, van valaki aki karbantartja/frissíti a listát?
Közben megnéztem pár oldalt, Boombastic autohifi megszűnt ; SL gumiszervíz weboldal: Not found ; Zeus kipufogó BT webolda nem él... nem ártana egy frissítés.
Elküldve:
2019.09.16 12:43:43 Hozzászólás sorszáma a témában: 424 Hozzászólás témája:
ATTIS írta:
Biztosan vannak, már nem élő kedvezményt adó cégek, de ha jelzitek ezeket, akkor mi korrigáljuk. Senki nem kap azért fizetést, hogy itt csinálja a dolgokat, ezért is van többek között, hogy az oldal önjáró, nem igazán van senkinek ideje család mellett vele foglalkozni.
Az üvegfóliázó partnerünk pedig élő dolog, csak valóban gond van az első linkkel, de a másodikon elérhető. _________________ FordEtis szerviztervezet | Ford Focus kezelési útmutatók | Elektronikus alkatrész-katalógus
Doppingmentes táplálékkiegészítők:
Elküldve:
2019.11.21 18:09:28 Hozzászólás sorszáma a témában: 425 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Tegnap befizettem a tagságit, de azóta sem látom a változást. Kinnek kell szólni, hogy történjen valami? Flex-nek írtam kétszer is, de nincs változás se visszajelzés. Holnap mennék szervízbe és jól jönne a kedvezmény.
Elküldve:
2019.11.22 06:05:01 Hozzászólás sorszáma a témában: 426 Hozzászólás témája:
gerijani írta:
Sziasztok!
Tegnap befizettem a tagságit, de azóta sem látom a változást. Kinnek kell szólni, hogy történjen valami? Flex-nek írtam kétszer is, de nincs változás se visszajelzés. Holnap mennék szervízbe és jól jönne a kedvezmény.
Üdv,
1. Visszaolvasás
2. Ma befizeted, de nem tegnapra kellene? Pikk-Pakk állítsák ki?
Elküldve:
2019.11.22 09:40:13 Hozzászólás sorszáma a témában: 427 Hozzászólás témája:
ATTIS írta:
gerijani írta:
Sziasztok!
Üdv,
1. Visszaolvasás
Szia!
Én 2019. október 10-én utaltam az összeget, és még mindig nem vagyok tag.
Mi lesz a folytonos tagságommal?
Mézi szerint "bombázni" kell Flex-et. Én is azt teszem, majd megunja, és átállítja a státuszt
Elküldve:
2019.11.22 23:53:10 Hozzászólás sorszáma a témában: 428 Hozzászólás témája:
ATTIS írta:
gerijani írta:
Sziasztok!
Üdv,
1. Visszaolvasás
Ezt úgy érted örüljek,hogy egyáltalán fizethetek? Ja, tényleg...ma 86e fizettem szervízben és jó jött volna. Amúgy ha tudsz építő jellegű hozzászólást azt szívesen meghallgatom.
Elküldve:
2020.02.28 15:33:37 Hozzászólás sorszáma a témában: 432 Hozzászólás témája: Klubkártya / kedvezményt adó cégek
Sziasztok,
lehetne egy aktuális listát kitenni a kedvezményt adó cégekről?
Korábban már írtam, hogy Boombastic autohifi megszűnt ; SL gumiszervíz weboldal: Not found ; Zeus kipufogó BT webolda nem él... nem ártana egy frissítés.
Anno amikor megrendeltem a klubkártyát én első sorban az Auto-Fort-os kedvezmény miatt tettem.
Ma voltam náluk szervizben, mutogatom a kinyomtatott kártyát, nézik, forgatják, nem tudnak róla semmit.
Felhívták az egyik vezetőt, aki szintén nem tudott semmilyen kapcsolatról, sem ilyen-olyan plusz százalékokról.
Ami pozitív volt, azt mondták, ha a klub felveszi velük a kapcsolatot és kiderül, hogy van élő szerződés, vagy megbeszélik a részleteket, akkor stornózzák a számlámat és visszakapom a különbözetet.
Én értem, hogy az oldal "önjáró", de az hogy a befizetett pénzért kb. kapsz egy papírt, aztán járd végig a listát, hátha van olyan aki még hajlandó elfogadni...az nem cool.
Lehet, hogy minden más partner elfogadja és csak én jártam így, de ez nem boldogít.
Elküldve:
2020.02.29 22:15:51 Hozzászólás sorszáma a témában: 433 Hozzászólás témája: Re: Klubkártya / kedvezményt adó cégek
Komikaze írta:
Sziasztok,
lehetne egy aktuális listát kitenni a kedvezményt adó cégekről?
Korábban már írtam, hogy Boombastic autohifi megszűnt ; SL gumiszervíz weboldal: Not found ; Zeus kipufogó BT webolda nem él... nem ártana egy frissítés.
Anno amikor megrendeltem a klubkártyát én első sorban az Auto-Fort-os kedvezmény miatt tettem.
Ma voltam náluk szervizben, mutogatom a kinyomtatott kártyát, nézik, forgatják, nem tudnak róla semmit.
Felhívták az egyik vezetőt, aki szintén nem tudott semmilyen kapcsolatról, sem ilyen-olyan plusz százalékokról.
Ami pozitív volt, azt mondták, ha a klub felveszi velük a kapcsolatot és kiderül, hogy van élő szerződés, vagy megbeszélik a részleteket, akkor stornózzák a számlámat és visszakapom a különbözetet.
Én értem, hogy az oldal "önjáró", de az hogy a befizetett pénzért kb. kapsz egy papírt, aztán járd végig a listát, hátha van olyan aki még hajlandó elfogadni...az nem cool.
Lehet, hogy minden más partner elfogadja és csak én jártam így, de ez nem boldogít.
Szia,
Hat éves az utolsó bejegyzés a partnerek listáján. Szerintem ez sokat mond.
A főoldalon ott van, hogy az oldal és a kedvezmény rendszer átalakitás alatt van.
Várjunk türelemmel, meglátjuk. Amúgy meg igazad van.
Elküldve:
2020.03.04 20:44:12 Hozzászólás sorszáma a témában: 438 Hozzászólás témája:
Még jó, hogy benéztem ide, nekem is mostanában jár le a tagság. Az elmúlt években is nyögvenyelősen lehetett hosszabbítani, de ahogy látom, most talán nem is ildomos. A Cromaxnál még elvileg él és aktív a kedvezmény. Ott azért kihoztam jó pár ezret a tagsági kedvezménnyel . _________________ FOCUS II. Trend 1.6
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban