Üdvözlök Mindenkit!
Első hozzászólásom itt a fórumon.
Egy hónapja vásároltam mk3 focust. Egyszerűen imádom!
Nappali menetfényt szeretnék, részlet kérdés az hogy milyet meg, hogy beszerelhető e házilag, ami nyugtalanít inkább az a bekötés.. mit hogy hová?! Illetve milyen lehetőségek lehetnek, vannak. Helyzetjelzőhöz, gyujtásra.. stb..
Segítséget előre is köszönöm!
Szép Napot!
Üdvözlök Mindenkit!
Első hozzászólásom itt a fórumon.
Egy hónapja vásároltam mk3 focust. Egyszerűen imádom!
Nappali menetfényt szeretnék, részlet kérdés az hogy milyet meg, hogy beszerelhető e házilag, ami nyugtalanít inkább az a bekötés.. mit hogy hová?! Illetve milyen lehetőségek lehetnek, vannak. Helyzetjelzőhöz, gyujtásra.. stb..
Segítséget előre is köszönöm!
Szép Napot!
Menj át az " Ami minden Focusban közös/elektronika/DRL " topikba .Ott találsz választ a kérdéseidre.
Elküldve:
2016.10.26 22:41:49 Hozzászólás sorszáma a témában: 35 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Bocsesz, offtopik, csak még nem enged új témát létrehoznom...
Szóval, nagyon fontos kérdésem lenne! Vásároltam egy vadiúj Fókát, sedan-t, és szeretnék rá hátsó szárnyat, azt a kicsit ami a régebbieken is volt, gyári. Viszont gyári már nincs, viszont neten lehet beszerezni ilyesmit, de csak 2010-2014-es szériához.
Namost, a kérdése az, hogy ennek a csodálatos járműnek változott e bármit a hátsó fele, vagyis a csomagtartó teteje? mert szerintem nem, viszont pontos műszaki adatom nincs.
(Ha működik a dolog, felrakják grátiszba a kereskedésbe, nem vesztem el a garit stb..)
Tud valaki segíteni? Ha bármi más ötlet van, tudtok ajánlani bodyshop-ot, akik foglalkoznak ilyesmivel, az is érdekelne!
Elküldve:
2016.11.28 08:40:05 Hozzászólás sorszáma a témában: 36 Hozzászólás témája:
Sziasztok régebbi tulajok, kérdésem hozzátok szólna elsősorban: mennyire sérülékeny az autó eleje? Mennyire szeretnek belesülni a bogarak nyáron? A kérdésem azért lényeges - legalábbis számomra - mert ráérek-e fóliáztatni az autó elejét nyárig vagy érdemes már most decemberben felrakni rá.
Illetve, mik azok a kopáspontok, ahol jobban sérülhet a lakkozás? (pl küszöb, ajtónyitó kilincs-öböl, csomagtérajtó fényezett felülete)
Elküldve:
2016.11.29 08:15:04 Hozzászólás sorszáma a témában: 37 Hozzászólás témája:
burning_jacket írta:
Sziasztok!
Bocsesz, offtopik, csak még nem enged új témát létrehoznom...
Szóval, nagyon fontos kérdésem lenne! Vásároltam egy vadiúj Fókát, sedan-t, és szeretnék rá hátsó szárnyat, azt a kicsit ami a régebbieken is volt, gyári. Viszont gyári már nincs, viszont neten lehet beszerezni ilyesmit, de csak 2010-2014-es szériához.
Namost, a kérdése az, hogy ennek a csodálatos járműnek változott e bármit a hátsó fele, vagyis a csomagtartó teteje? mert szerintem nem, viszont pontos műszaki adatom nincs.
(Ha működik a dolog, felrakják grátiszba a kereskedésbe, nem vesztem el a garit stb..)
Tud valaki segíteni? Ha bármi más ötlet van, tudtok ajánlani bodyshop-ot, akik foglalkoznak ilyesmivel, az is érdekelne!
Elküldve:
2016.12.05 17:44:25 Hozzászólás sorszáma a témában: 38 Hozzászólás témája:
GergoK írta:
Sziasztok régebbi tulajok, kérdésem hozzátok szólna elsősorban: mennyire sérülékeny az autó eleje? Mennyire szeretnek belesülni a bogarak nyáron? A kérdésem azért lényeges - legalábbis számomra - mert ráérek-e fóliáztatni az autó elejét nyárig vagy érdemes már most decemberben felrakni rá.
Illetve, mik azok a kopáspontok, ahol jobban sérülhet a lakkozás? (pl küszöb, ajtónyitó kilincs-öböl, csomagtérajtó fényezett felülete)
Válaszokat előre is köszönöm.
Kicsit feluppolom, hátha esetleg valakinek van ötlete.
Köszönöm előre is, újfent.
A válaszokat előre is köszönöm.
(Kimeljetek meg a lidl-s szart sosem raknek a kocsimba válaszoktól)
Üdv
Szia,
Szerintem rajta kellene lenni az oldalán, hátulján vagy valahol, melyik kocsiba passzol (modell és melyik évtől melyik évig).
Legalábbis amikor vettem, akkor ez alapján választottam ki (na meg persze + a szín és minta alapján).
Üdv
Szia,
Szerintem rajta kellene lenni az oldalán, hátulján vagy valahol, melyik kocsiba passzol (modell és melyik évtől melyik évig).
Legalábbis amikor vettem, akkor ez alapján választottam ki (na meg persze + a szín és minta alapján).
Azt írja univerzális méret. Nem tudom mennyire univerzálisak a kocsiüllés méretek.
Üdv
A csomagoláson rajta szokott lenni milyen autókra jó. Amúgy ezekkel nem az szokott a baj lenni, hogy "sz.r", hanem az univerzalitás miatt nem lehet általában méretpontosan felhúzni, így néhol feszes, néhol meg buggyos lesz. Mint a nem mérethelyes ruha. Persze ettől használható. _________________ Lala Lala Fókája Klubkártyás partnercégek
Elküldve:
2017.04.06 22:15:36 Hozzászólás sorszáma a témában: 44 Hozzászólás témája:
Volkov írta:
Váltógomb csere:
Mióta megvan a Fóka, nem voltam kibékülve a gyári váltógombbal.
Aztán meglett a megoldás, a gyárban is így gondolták, s van rendes minőségérzetű alkatrész
Névnapomra megrendeltem, 1 hét alatt meg is érkezett (THX Mézi!)
Ilyen volt:
Ilyen lett:
Sokkal jobb mint volt, ezen érezni hogy "van benne anyag", fém és bőr (nem műanyag mint az eredeti)
A szerelés nem volt különösebben macerás, a gyári leírás amit adnak hozzá, elég jól illusztrál mindent, a műanyag elemek és patentok első kiszereléséhez kell egy kis bátorság, mindennek olyan hangja van, mint ami most akar eltörni.
Az egyedüli szívás a gyári kábelkötegre csatlakozás volt, mivel a csati hozzá volt szig-szalagozva az alsó köteghez, valami alsó modult nőgyógyász kézzel kellett kiakasztgatni, majd kihúzni a kábelt alul, leszedni a szig-szalagot, majd vissza az egész.
Szia!
Engem is érdekelne ez a ledes váltógomb. Hol lehet ilyet beszerezni, milyen árban van és milyen minőségű? A Ford oldalán 40-50 ezer egy ilyen, ami nevetségesen drága. Új Ford Focusom van, garanciavesztést okozna, ha ilyen váltógombot beszerelnék? Vagy bízzam a szervízre? Nem soká viszem az első kötelező szervízre!
Elküldve:
2017.05.05 12:47:12 Hozzászólás sorszáma a témában: 45 Hozzászólás témája:
Paradiso írta:
Volkov írta:
Váltógomb csere:
Mióta megvan a Fóka, nem voltam kibékülve a gyári váltógombbal.
Aztán meglett a megoldás, a gyárban is így gondolták, s van rendes minőségérzetű alkatrész
Névnapomra megrendeltem, 1 hét alatt meg is érkezett (THX Mézi!)
Ilyen volt:
Ilyen lett:
Sokkal jobb mint volt, ezen érezni hogy "van benne anyag", fém és bőr (nem műanyag mint az eredeti)
A szerelés nem volt különösebben macerás, a gyári leírás amit adnak hozzá, elég jól illusztrál mindent, a műanyag elemek és patentok első kiszereléséhez kell egy kis bátorság, mindennek olyan hangja van, mint ami most akar eltörni.
Az egyedüli szívás a gyári kábelkötegre csatlakozás volt, mivel a csati hozzá volt szig-szalagozva az alsó köteghez, valami alsó modult nőgyógyász kézzel kellett kiakasztgatni, majd kihúzni a kábelt alul, leszedni a szig-szalagot, majd vissza az egész.
Szia!
Engem is érdekelne ez a ledes váltógomb. Hol lehet ilyet beszerezni, milyen árban van és milyen minőségű? A Ford oldalán 40-50 ezer egy ilyen, ami nevetségesen drága. Új Ford Focusom van, garanciavesztést okozna, ha ilyen váltógombot beszerelnék? Vagy bízzam a szervízre? Nem soká viszem az első kötelező szervízre!
Engem is érdekelne, ha esetleg kapsz infot, légyszi oszd meg velem is!
Elküldve:
2017.05.05 15:41:53 Hozzászólás sorszáma a témában: 46 Hozzászólás témája:
gerjoz írta:
Paradiso írta:
Szia!
Engem is érdekelne, ha esetleg kapsz infot, légyszi oszd meg velem is!
Elküldve:
2018.02.03 18:00:48 Hozzászólás sorszáma a témában: 48 Hozzászólás témája:
ATTIS írta:
https://www.youtube.com/watch?v=FCKANFqkKLk
Jol nez ki. De valyon mennyire szabälyos az az iränyjelzö a ködlämpa mellett? Valyon van a lämpäknak CE jelölese? _________________ https://fordlanti.blogspot.com/
Elküldve:
2018.04.09 22:01:40 Hozzászólás sorszáma a témában: 52 Hozzászólás témája:
Szülőknek van egy 2015-ös facelift előtti 5 ajtós Focus technology. Szerintetek ehhez lehetne venni gyári króm díszcsíkot az ablakokhoz ami a titaniumnál is van?
Elküldve:
2018.04.09 22:28:35 Hozzászólás sorszáma a témában: 53 Hozzászólás témája:
sulep írta:
Szülőknek van egy 2015-ös facelift előtti 5 ajtós Focus technology. Szerintetek ehhez lehetne venni gyári króm díszcsíkot az ablakokhoz ami a titaniumnál is van?
Elküldve:
2018.04.10 20:21:02 Hozzászólás sorszáma a témában: 54 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
A Focus alján körbemenő műanyag burkolatot mivel lehetne karban tartani hogy ne fakuljon ki később,esetleg valaki csinált már bordó szinű autóra optikai fóliázást,tuningot,érdekelne egy két ötlet hogy mivel lehetne még feldobni az autót?!
Elküldve:
2018.05.11 07:43:04 Hozzászólás sorszáma a témában: 55 Hozzászólás témája:
Az első ködlámpa fekete kerete egy az egyben kompatibilis a króm változattal? Szeretném kicserélni, mert jobban tetszene. Elméletileg előre csak ki kellene pattintani?
Sziasztok! Előre is bocsánatot kérek mert nem pont focusom van, hanem egy tourneo connect-em, de tudtommal nagyon hasonlít a két autó műszerfala és hát ilyen autókkal nem fórumoznak az emberek :S
A lényeg hogy a gagyibb sima kék kijelző van a műszerek között, láttam videót hogy valaki csak plug n play módon kicserélte az újabb nagyobb szines lcd-re. Ilyen létezik? Vagy van aki foglalkozik ilyennel? Szerintetek jó lehet a focus 3 óracsoport vagy annyira azért nem passzol a két autó?
Középen konkrétan kijelző se jutott szegénybe pedig van ebből gps -es változat is. Ez is érdekelne hogy lehet-e utólag mókolni ilyesmit.
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet utólagos lábtér világításhoz búrát venni?
Ahogy néztem egy 3pin-es csatlakozó van az búra helyénél, viszont a magyar oldalakon nem találok ilyet. Cromax és mindenamiford oldalakon nem találtam meg.
Kombim van, a csomagtér búra bele pattan, viszont az T10-es foglalatos (w5w) így a kábelezés és a foglalat is hiányzik.
Az MK1-hez találtam leírást, de MK3-hoz nem.
Van valakinek ötlete? _________________ Nekem Fiestam van de egyszer Fokám is lesz
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban