Elküldve:
2020.01.21 21:21:51 Hozzászólás sorszáma a témában: 121 Hozzászólás témája: Re: Bluetooh probléma mk3
Rolkiss írta:
Sziasztok!
"hunszab"-nak találtam egy 2017-es bejegyzését, de választ/tanácsot sajnos nem. 2014-es mk3 Focus 1.6 tdci titanium gyári hifi egységének bluetooth funkcióját egyik, korábban sikeresen párosított mobiltelefon sem ismeri fel. A jelenség egy hete áll fenn, először egyre több alkalommal kapcsolódási hibát jelzett a hifi/vagy a telefon. Végigcsináltam a kezelési útmutatóban írt "hibaelhárítási" lépéseket: mindnen párosított készüléket töröltem a listából, ahogyan a mobilokból is a párosított sync eszközt. Sajnos eredménytelenül.
Találkoztatok esetleg hasonló jelenséggel? Orvosolható otthoni körülmények között vagy szerviz felkeresése javasolt? Köszönöm, ha tudtok segíteni. Üdv, Rokiss
Elküldve:
2020.03.07 15:11:33 Hozzászólás sorszáma a témában: 122 Hozzászólás témája: Re: Bluetooh probléma mk3
Sziasztok!
Adott egy C-Max II 2011 eleji 1.6 Ti-VCT autó. A "saját" topikjában már futottam egy kört, de itt is megpróbálkozom.
A felszereltségben egy alap rádió van, AUX funkcióval, de sem a 3.5mm, sem USB bemenet nincs telepítve és persze BT/VC funkció vezérlő sincs a kormánynál.
Szeretnék USB bemenetet (MP3 lejátszást) és ehhez kérnék segítséget. A BT és hangvezérlés nem nagyon érdekel, de ha csak vele együtt megy, hát az se baj.
A kartámasz alatti dobozban a kivágatlan hely megvan az AUX és USB modulnak. Olvastam, hogy lehet a kábel is ott van a burok alatt, csak bekötve nincs...
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a rádió maga támogatja-e? Milyen eszközök kellenek hozzá, ha igen, mik, ha nem? USB Music Box?
(Láttam komplett androidos csomagokat is (rádió+kijelző+burkolat), de egyelőre alacsonyabb költségvetést választanék...)
Ha az segít, vásárlás előtt a Carv***al.com lekérdezés az alábbi (szerintem) ide kapcsolódó felszereltségeket listázta (ETIS hozzáférésem nincs):
Ice Feature Pack 1
ICE- Mid Audio (1C) W/Connectivity <-- elvileg ez a rádió típusa, de nem találtam infót róla
With Message Center Cluster I/P
Basic Integrated Control Panel
With Message Centre
Two Line Multi Function Display
Elküldve:
2020.05.21 19:33:16 Hozzászólás sorszáma a témában: 123 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Van egy 2007es c-maxom (facelift), sony fejegységgel(ovális), sikerült vennem bluetooth modult amin már usb csatlakozás is köthető. A kesztyűtartót kivéve, felette volt a régi. Kicseréltem és a fejegység egyből bluetoothosan működik.. Deee!!! A telefon felismeri (ford audio), de sajnos nem tudom csatlakpztatni a telefont.... Nem ir kódot a rádió, ennek tükrében csak találgatás megy(0000,1234)...sajna igy nem sikerül csatlakozni... Minden kiépitve az autóban a bluetooth kapcsolatra, telefonálásra....tud valaki segiteni ebben???? Már átkutattam a Google-t.... De semmi használható.. Megőrülök.......
Elküldve:
2020.05.22 18:48:26 Hozzászólás sorszáma a témában: 124 Hozzászólás témája:
Kormi73 írta:
Sziasztok!
Van egy 2007es c-maxom (facelift), sony fejegységgel(ovális), sikerült vennem bluetooth modult amin már usb csatlakozás is köthető. A kesztyűtartót kivéve, felette volt a régi. Kicseréltem és a fejegység egyből bluetoothosan működik.. Deee!!! A telefon felismeri (ford audio), de sajnos nem tudom csatlakpztatni a telefont.... Nem ir kódot a rádió, ennek tükrében csak találgatás megy(0000,1234)...sajna igy nem sikerül csatlakozni... Minden kiépitve az autóban a bluetooth kapcsolatra, telefonálásra....tud valaki segiteni ebben???? Már átkutattam a Google-t.... De semmi használható.. Megőrülök.......
Phone->Menü->2x nyil lefele,es ott BT off/on aztän a telefonnal keresni,es kiirja a kodot a rädio.
Elküldve:
2020.05.23 07:53:43 Hozzászólás sorszáma a témában: 125 Hozzászólás témája:
Phone->Menü->2x nyil lefele,es ott BT off/on aztän a telefonnal keresni,es kiirja a kodot a rädio.
Köszönöm szépen..... Ez meg van, addig hogy a telefon keresi.... Megtalálja... De a rádió nem ír ki semmi kódot 😥 bluetooth bekapcsolva a rádió menüben és itt megállt a tudományom... Nem tudom párositani, illetve a rádió nem ir semmi kódot... Így minden csak ezt a részét nem tudom használni.... 😥😥😥
Elküldve:
2020.05.23 13:25:14 Hozzászólás sorszáma a témában: 126 Hozzászólás témája:
Kormi73 írta:
Köszönöm szépen..... Ez meg van, addig hogy a telefon keresi.... Megtalálja... De a rádió nem ír ki semmi kódot 😥 bluetooth bekapcsolva a rádió menüben és itt megállt a tudományom... Nem tudom párositani, illetve a rádió nem ir semmi kódot... Így minden csak ezt a részét nem tudom használni.... 😥😥😥
Meg kellene probalni a BT Modulbol az eddigi pärositäsokat törölni. Csak 6 telefont enged,es ha tele van akkor nem kinäl fel pin kodot.
Debond Phone-t kell keresni.
Telefon gomb->menü gomb->telefon kivälaszt->Debond Phone _________________ https://fordlanti.blogspot.com/
Elküldve:
2020.05.23 15:17:36 Hozzászólás sorszáma a témában: 127 Hozzászólás témája:
Meg kellene probalni a BT Modulbol az eddigi pärositäsokat törölni. Csak 6 telefont enged,es ha tele van akkor nem kinäl fel pin kodot.
Telefon gomb->menü gomb->telefon kivälaszt->Debond Phone[/quote]
Köszönöm szépen... Megpróbálom... Phone 1.....2...3......6 ot ir ki.... Dehogyan kell törölni? 🤔 Bocsi, de hülye vagyok hozzá 😁
Elküldve:
2020.05.23 16:24:11 Hozzászólás sorszáma a témában: 128 Hozzászólás témája:
Kormi73 írta:
Telefon gomb->menü gomb->telefon kivälaszt->Debond Phone
Köszönöm szépen... Megpróbálom... Phone 1.....2...3......6 ot ir ki.... Dehogyan kell törölni? 🤔 Bocsi, de hülye vagyok hozzá 😁[/quote]
Jol gondoltam hogy tele van a regiszträcio. Kivälasztod a telefont es debond phone. Gondolom valamelyik navigäcios gombbal lehet elöhozni a debond phone-t.
Elküldve:
2020.05.23 17:05:39 Hozzászólás sorszáma a témában: 129 Hozzászólás témája:
Jol gondoltam hogy tele van a regiszträcio. Kivälasztod a telefont es debond phone. Gondolom valamelyik navigäcios gombbal lehet elöhozni a debond phone-t.
Nagyon köszönöm a segítséget!!! Teszek egy próbát..... Vagy többet, hogy töröljem a feleslegesen regisztrált telefonokat 😁😁
Elküldve:
2020.05.23 18:05:55 Hozzászólás sorszáma a témában: 130 Hozzászólás témája:
Kormi73 írta:
Nagyon köszönöm a segítséget!!! Teszek egy próbát..... Vagy többet, hogy töröljem a feleslegesen regisztrált telefonokat 😁😁
Elküldve:
2020.05.23 18:41:49 Hozzászólás sorszáma a témában: 131 Hozzászólás témája:
Sajnos semmi... Nincs mit törölni... Bluetooth jel van, de nem ad kódot, igy a párositás sikertelen.... Sajnos fotókat nem tudok ide felrakni, hogy mutatni is tudjam.. :(
Elküldve:
2020.05.23 19:42:20 Hozzászólás sorszáma a témában: 132 Hozzászólás témája:
Kormi73 írta:
Sajnos semmi... Nincs mit törölni... Bluetooth jel van, de nem ad kódot, igy a párositás sikertelen.... Sajnos fotókat nem tudok ide felrakni, hogy mutatni is tudjam..
Töröld a telefonodbol is az autot,es csinäld elölröl a pärositäst. A telefonod legyen mindenkinek läthatora ällitva. _________________ https://fordlanti.blogspot.com/
Elküldve:
2020.05.24 10:07:21 Hozzászólás sorszáma a témában: 133 Hozzászólás témája:
[quote="lantika"][quote="Kormi73"]Jol gondoltam hogy tele van a regiszträcio. Kivälasztod a telefont es debond phone. Gondolom valamelyik navigäcios gombbal lehet elöhozni a debond phone-t.
Sajnos semmi... Nincs mit törölni... Bluetooth jel van, de nem ad kódot, igy a párositás sikertelen.... Sajnos fotókat nem tudok ide felrakni, hogy mutatni is tudjam.. :([/quote]
Töröld a telefonodbol is az autot,es csinäld elölröl a pärositäst. A telefonod legyen mindenkinek läthatora ällitva.[/quote]
Sajnos semmi változás.... Majd keresek egy hifist, aki majd személyesen megoldja... Mert nekem nem akar működni 😁😁 köszönöm a tanácsokat és a segítséget
Elküldve:
2020.05.24 10:44:25 Hozzászólás sorszáma a témában: 134 Hozzászólás témája:
Kormi73 írta:
lantika írta:
Kormi73 írta:
Sajnos semmi... Nincs mit törölni... Bluetooth jel van, de nem ad kódot, igy a párositás sikertelen.... Sajnos fotókat nem tudok ide felrakni, hogy mutatni is tudjam..
Töröld a telefonodbol is az autot,es csinäld elölröl a pärositäst. A telefonod legyen mindenkinek läthatora ällitva.
Sajnos semmi változás.... Majd keresek egy hifist, aki majd személyesen megoldja... Mert nekem nem akar működni 😁😁 köszönöm a tanácsokat és a segítséget
Nem hifis kell,hanem Fordos. Julius vegen megyek Magyarorszägra Kaposvär melle. Ha gondolod rä tudok nezni diagnosztikäval. Esetleg amit probälhatsz meg,hogy lekötöd az aksidat egy fel orära,csak a rädio kod legyen kezben. _________________ https://fordlanti.blogspot.com/
Elküldve:
2020.05.24 10:50:54 Hozzászólás sorszáma a témában: 135 Hozzászólás témája:
Sajnos semmi változás.... Majd keresek egy hifist, aki majd személyesen megoldja... Mert nekem nem akar működni 😁😁 köszönöm a tanácsokat és a segítséget[/quote]
Nem hifis kell,hanem Fordos. Julius vegen megyek Magyarorszägra Kaposvär melle. Ha gondolod rä tudok nezni diagnosztikäval. Esetleg amit probälhatsz meg,hogy lekötöd az aksidat egy fel orära,csak a rädio kod legyen kezben.[/quote]
Elküldve:
2020.12.03 07:19:55 Hozzászólás sorszáma a témában: 136 Hozzászólás témája:
Elküldve: Szerd Dec 02, 2020 10:41 pm Hozzászólás témája: Sziasztok! Van egy 2008 as Ford Focusom. Benne gyári Sony autórádió. Vettem egy Samung A51 es telefont, ami nem akar csatlakozni hozzá a telefon kéri a kódot, de a magnó nem írja ki. Egy másik A51 essel is próbáltam csatlakozni azzal sem sikerült. A regi Samsung telefonom gond nélkül csatlakozik és az A51 is csatlakozott másik két ford rádiójához bluetooth on keresztül. Az aksi sarkot már levettem, a magnóból minden párosítást töröltem. Egy haverom állítása szerint a telefonban valamilyen újabb 3.0 ás bluetooth van amit az autómagnó már nem támogat. Nem tudtok valamilyen megoldást?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban