Elküldve:
2021.03.04 19:07:46 Hozzászólás sorszáma a témában: 1921 Hozzászólás témája:
Sziasztok lenne egy generátorral kapcsolatos kérdésem. (lehet nem ide kellene írnom de nem találtam neki topicot)
Adott egy fokus turnier 2015-s 1.5 tdci 88kw/120LE start/stop rendszerrel azt szeretném megtudni, hogy hány amperes generátor kell bele 120A/14V vagy 150A/14V. Próbáltam a matricát megnézni de nem találom rajta lehet alul van ahhoz pedig le kellene szerelni a belső sárvédő lemezt amihez nem igazán füllik a fogam elég lesz ha a generátort kell cserélni.
Sos.
Ford Focus 1.6 tdci econetic 2013
Menet kozben check engine malfunction hiba uzenet jelenik meg. Ilyenkor gyenge lessssssssz a motor ereje. Hiabkod P2599
Mi lehet a gond? Ujra inditas utan eltunik aztan megint feljon.
Sos.
Ford Focus 1.6 tdci econetic 2013
Menet kozben check engine malfunction hiba uzenet jelenik meg. Ilyenkor gyenge lessssssssz a motor ereje. Hiabkod P2599
Mi lehet a gond? Ujra inditas utan eltunik aztan megint feljon.
A turbóval kapcsolatos,ha mindig visszajön az nem jó hír,szervízlátogatás lesz belőle.P2599
Elküldve:
2021.03.12 16:35:23 Hozzászólás sorszáma a témában: 1924 Hozzászólás témája: Focus MK3 üres helyzet jeladó
Sziasztok,
Focus MK3 1.6 tdci (manuál váltó) kapcsán kérnék segítséget, hátha találkozott már közületek valaki P086B vagy P086C hibakóddal.
Én azt találtam erről, hogy a váltónak az üres pozíció jeladója hibásodhatott meg. Arról viszont már nem találok sehol infót, hogy ez a jeladó hol lehet... tudnátok ebben segíteni?
2013-as ford focus 1,6 benzines autómata klimás, ezt a hibakódot írja ki, és nem is lehet törölni. Az AC gomb megnyomásával megemelkedik a fordulat, de a klima nem kapcsol be. Ezt a hibakódot írja ki: 9A69
Elküldve:
2021.04.04 22:17:18 Hozzászólás sorszáma a témában: 1926 Hozzászólás témája: Csomagtérbe épített lámpa.
Üdv, van egy Ford focus mk3 kombi autóm, 2011 es kiadás. A csomagtér ajtóba szerelt helyzetjelső lámpa( hosszú csík ami végig fut a lámpába)kiégett, ki szereltem a lámpát az autóból, a feklámpa és a tolató lámpa izzót ki lehet cserélni, de azt a hosszú csík a futó helyzetjelző lámpa izzót vagy ledet vagy a fene tudja mi az, nyilván nem lehet kicserélni, miért is lehetne, túl egyszerű lenne. Csatolok képeket is hátha érthetőbb lessssssssz mi a probléma. Kérdésem az hogy valaki tud e megoldást? Kerestem YouTube-on videót de nincs olyan ami nekem kell, ha más nem marad akkor veszek új lámpát. De talán tud valaki megoldást. Köszönöm a válaszokat.
Elküldve:
2021.04.05 17:58:54 Hozzászólás sorszáma a témában: 1928 Hozzászólás témája:
Ha jól tudom, akkor Miskolc környékén van egy cég, amely LED-es lámpákat tud javítani.
Feladod csomagként, és pár nap múlva visszakapod, javítva. _________________ Peace and Love! (J.Lennon)
Elküldve:
2021.04.16 21:44:57 Hozzászólás sorszáma a témában: 1929 Hozzászólás témája: Gyorsulás esetén vibráció keletkezik
Sziasztok.
Kb. 2 hete használom az autót, nincs összehasonlítási alapom, gyorsításkor 1800 - 2500 fordulaton vibrációt észlelek a motor vagy az első felfüggesztések irányából, 3as 4es sebességi fogozatban érződik inkább. Hasonló tünettel esetleg találkozott valaki?
Elküldve:
2021.04.17 13:52:15 Hozzászólás sorszáma a témában: 1931 Hozzászólás témája: Re: Gyorsulás esetén vibráció keletkezik
petres82 írta:
Sziasztok.
Kb. 2 hete használom az autót, nincs összehasonlítási alapom, gyorsításkor 1800 - 2500 fordulaton vibrációt észlelek a motor vagy az első felfüggesztések irányából, 3as 4es sebességi fogozatban érződik inkább. Hasonló tünettel esetleg találkozott valaki?
(Focus 3, 2013 sedan 1.6 diesel)
Esetleg az döntheti el hogy felfüggesztés vagy féltengely, hogy azonos fordulatnál, vagy azonos sebességnél csinálja...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban