Üdvözöl a(z) Magyar Ford Focus Klub
Címlap  ·  Saját beállítások  ·  Letöltések  ·  Fórum 2021.12.05. 21:46:30 

  Főmenü
 Hírek, cikkek :
 Címlap
 Régebbi cikkek, írások
 Keresés

 Tagok :
 Új tagoknak
 Klubtagoknak (zártkörű)
 Tagok listája
 Saját beállítások
 Üzenetek

 Közösség :
 Fórum
 Észrevétel küldése
 Hasznos linkek
 Fotóalbum
 Online bolt
 Apróhirdetés
 Letöltések
 Rendszámkereső
 Userbar generátor

 Adatok :
 Klubtérkép
 Top 10

  Hirdetés

  Felhasználók
Üdvözlet, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Felhasználók:
Legutóbbi: reveszand
Mai: 2
Tegnapi: 0
Összesen: 26329
Látogatók:
Vendégek: 467
Tagok: 0
Összesen: 467

fordfocus.hu :: Téma megtekintése - Elektromos hibák
 
  Control Panel
 
ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   Felhasználó listaFelhasználó lista   CsoportokCsoportok 
 
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Tartalomjegyzék -> Meghibásodások, szervízelési kérdések -> Elektromos hibák
Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 77, 78, 79
Ugrás:   

FIGYELEM!
 
A fórumozók személyes adatait csak belépés után láthatod!
 
 

79 / 79 oldal
 Szerző
Üzenet Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
     
  Tomato77


Offline
Csatlakozott:
2013. 11. 27.
Hozzászólások: 12


HozzászólásElküldve: 2020.07.14 08:05:47  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2341
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

samtron77 írta:
Sziasztok. Tegnap a feleségem elment postára (ami kb 1km re van) az autóval focus kombi 1.6 benzin. De már nem jött vissza vele. Nem indult csak rezegtek a relék furcsa zizegő hangot hallatott. Az órák az alap állapot körül remegnek. Majd pár másodperc után beállnak a rendes állapotba. De ha ekkor ráindítok minden kezdődik elölről. Valami zárlatos lehet mert nagyon szívja az akkut már gyujtáson is.
Volt már valakinek hasonló hibája?

Nem lehet, hogy csak szimplán tönkrement az akkumulátor? Akkor szoktak rezegni a relék, ha már annyi áram sincs benne, hogy indítózás közben behúzzanak. Egyszer nekem is tönkrement az akkum egyik napról a másikra, semmi előjele nem volt.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  samtron77


Offline
Csatlakozott:
2018. 01. 02.
Hozzászólások: 7


HozzászólásElküldve: 2020.07.14 16:26:08  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2342
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia. Köszönöm a választ. Az akkura én is gondoltam ezért az volt az első amit kicseréltem. A helyzet így sem javult. Azóta belöktük és úgy pöccre indult. De miután leállítottam megint ez a hiba jelenség. Valószínűleg az önindító lesz. Csak azt nem értem miért így jelentkezik. (Zizegő relék majd minden helyreáll csak nem indít).
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  pfodi


Offline
Csatlakozott:
2020. 07. 20.
Hozzászólások: 1


HozzászólásElküldve: 2020.07.20 10:03:15  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2343
 Hozzászólás témája: 1.8tdci leáll
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémára:
Az Alany: Focus 1,8tdci (I-es) gyév: 2004
Jelenség:
A motor menet közben leáll (sebességtől, fordulatszámtól, hőmérséklettől függetlenül) és:
- vagy azonnal újra indul,
- vagy indítózásnál egyet-egyet pöffent de nem indul, ekkor húzásra sem indul, majd néhány km. vontatás után "kulcsfordításra" beindul, hibátlanul, de kissé erőtlenül működik
aztán valamiért megint megáll és kezdődik elölről a történet.

Amikor nem indul:
a visszatérőn jön az üzemanyag-> tehát dugulás nem lehet
a szűrő tele van-> nem levegős a rendszer
húzásra sem indul be-> nem a nyomás felépülés a gond (nem befecskendező, vagy szivattyú probléma)
A kábeleket a motortérben végig néztem, nincs elszakadva/kidörzsölődve, járó motornál mozgatásra nem reagál.
Hibakód nincs tárolva (csak működő állapotban ellenőriztük, aktív hiba mellett még nem volt lehetőség kiolvasni)

Találkozott már valaki ilyen, vagy hasonló hibával?

A segítséget előre is köszönöm.

Üdv
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  gyula1955


Offline
Csatlakozott:
2014. 12. 15.
Hozzászólások: 5


HozzászólásElküldve: 2020.07.25 13:58:08  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2344
 Hozzászólás témája: ajtó zár
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok... foca 1 sem távirányítóval sem kulccsal nem záródnak az ajtók egyszerre... minden egyes alkalommal külön külön kell zárnom minden ajtót... viszont egyszerre nyílik távval, kulccsal egyaránt... kérdésem... érdemes kicserélnem a kp zár vezérlőt? Ha igen, be tudom kódolni? Már ha kell... vagy csak szimpla vezeték szakadás lehet?
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  balidani8015


Offline
Csatlakozott:
2020. 10. 06.
Hozzászólások: 2


HozzászólásElküldve: 2020.10.06 10:59:36  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2345
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok tagok!

Mivel rengeteg oldalnyi hozzászólás van a témában, inkább rákérdezek, pedig lehet, hogy volt már téma.

Az alany egy 2003-as 1.4-es benzines ferdehátú fóka, hátul ugye 3 féklámpával. Ha üzemmeleg motorral megállok mondjuk egy lámpánál, és taposom a féket, égő féklámpánál kissé beremeg a motor, és halványan, de észrevehetően villognak a lámpák, a műszerfalon is látni. volt már generátorfelújításon, kapott új akksit, kicseréltem az izzókat, alapjárati motor, pillangószelep takarítva, kartercső cserélve..... De még mindig produkálja.

Hallottam olyat is, hogy az idősödő autók villamos fogyasztása akár 30%-al is megnőhet, lehet hogy annak tudható be?
Vagy valaki esetleg tapasztalt hasonlót, és sikerült megoldást találni a problémára?
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Carmaged


Offline
Csatlakozott:
2009. 05. 22.
Hozzászólások: 2860

Fogyasztás:


HozzászólásElküldve: 2020.10.06 14:09:45  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2346
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

balidani8015 írta:
Sziasztok tagok!

Mivel rengeteg oldalnyi hozzászólás van a témában, inkább rákérdezek, pedig lehet, hogy volt már téma.

Az alany egy 2003-as 1.4-es benzines ferdehátú fóka, hátul ugye 3 féklámpával. Ha üzemmeleg motorral megállok mondjuk egy lámpánál, és taposom a féket, égő féklámpánál kissé beremeg a motor, és halványan, de észrevehetően villognak a lámpák, a műszerfalon is látni. volt már generátorfelújításon, kapott új akksit, kicseréltem az izzókat, alapjárati motor, pillangószelep takarítva, kartercső cserélve..... De még mindig produkálja.

Hallottam olyat is, hogy az idősödő autók villamos fogyasztása akár 30%-al is megnőhet, lehet hogy annak tudható be?
Vagy valaki esetleg tapasztalt hasonlót, és sikerült megoldást találni a problémára?

Típusjelenség, nézd lámpánál állva a többi hasonlót, a tompított által megvilágított felületen látszik ugyanez. Én nem törődnék vele, 1000 fölött már van rendes feszültség.

Van egyébként konkrét probléma ezen kívül?
_________________
Exek: 1998 Escort Ghia 1,8 115LE / 2005 Focus 2 Trend 1,6 Ti-VCT 115LE / 2012 Focus 3 Titanium 1,6 EcoBoost 150LE / 2007 Mondeo 4 Ghia Executive 2.0 TDCi 140@170LE / 2018 Focus 4 Titanium 1,5 EcoBoost 150LE / 2003 Focus 1 Fresh 1,6
Aktuálisan még: 2020 Puma ST-Line 1,0 125LE aut
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  balidani8015


Offline
Csatlakozott:
2020. 10. 06.
Hozzászólások: 2


HozzászólásElküldve: 2020.10.06 14:24:03  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2347
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Carmaged írta:
balidani8015 írta:
Sziasztok tagok!

Mivel rengeteg oldalnyi hozzászólás van a témában, inkább rákérdezek, pedig lehet, hogy volt már téma.

Az alany egy 2003-as 1.4-es benzines ferdehátú fóka, hátul ugye 3 féklámpával. Ha üzemmeleg motorral megállok mondjuk egy lámpánál, és taposom a féket, égő féklámpánál kissé beremeg a motor, és halványan, de észrevehetően villognak a lámpák, a műszerfalon is látni. volt már generátorfelújításon, kapott új akksit, kicseréltem az izzókat, alapjárati motor, pillangószelep takarítva, kartercső cserélve..... De még mindig produkálja.

Hallottam olyat is, hogy az idősödő autók villamos fogyasztása akár 30%-al is megnőhet, lehet hogy annak tudható be?
Vagy valaki esetleg tapasztalt hasonlót, és sikerült megoldást találni a problémára?

Típusjelenség, nézd lámpánál állva a többi hasonlót, a tompított által megvilágított felületen látszik ugyanez. Én nem törődnék vele, 1000 fölött már van rendes feszültség.

Van egyébként konkrét probléma ezen kívül?


Köszönöm a gyors választ!
Akkor kénytelen leszek beletörődni. Nem,szerencsére nincs más probléma.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  tibcsoka


Offline
Csatlakozott:
2020. 09. 24.
Hozzászólások: 3


HozzászólásElküldve: 2020.10.14 14:19:21  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2348
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok !
egyik éjjel leálltam benzinkútnál előtte még volt utána már eltűnt az első világításom a tompított. Ködlámpát felkapcsolva mentem haza. A tompítottak nem égnek elől a fényszórók égnek, az egyik helyzetjelző sem ég elől. A lámpa izzók jók, biztosítékok jók. Reléket is megnézte a szerelő, majd kutakodik még rajta, de hátha tudtok valami tippet mondani vajon mi lehet?
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  tibcsoka


Offline
Csatlakozott:
2020. 09. 24.
Hozzászólások: 3


HozzászólásElküldve: 2020.10.14 14:19:49  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2349
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

ja és 2004 es mk1 es Focus
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Carmaged


Offline
Csatlakozott:
2009. 05. 22.
Hozzászólások: 2860

Fogyasztás:


HozzászólásElküldve: 2020.10.14 15:58:51  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2350
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

tibcsoka írta:
sziasztok !
egyik éjjel leálltam benzinkútnál előtte még volt utána már eltűnt az első világításom a tompított. Ködlámpát felkapcsolva mentem haza. A tompítottak nem égnek elől a fényszórók égnek, az egyik helyzetjelző sem ég elől. A lámpa izzók jók, biztosítékok jók. Reléket is megnézte a szerelő, majd kutakodik még rajta, de hátha tudtok valami tippet mondani vajon mi lehet?

Kapcsoló?
_________________
Exek: 1998 Escort Ghia 1,8 115LE / 2005 Focus 2 Trend 1,6 Ti-VCT 115LE / 2012 Focus 3 Titanium 1,6 EcoBoost 150LE / 2007 Mondeo 4 Ghia Executive 2.0 TDCi 140@170LE / 2018 Focus 4 Titanium 1,5 EcoBoost 150LE / 2003 Focus 1 Fresh 1,6
Aktuálisan még: 2020 Puma ST-Line 1,0 125LE aut
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Rasi


Offline
Csatlakozott:
2020. 10. 17.
Hozzászólások: 2


HozzászólásElküldve: 2020.10.18 14:03:50  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2351
 Hozzászólás témája: Ventilátor ellenállás
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
2006-os Focusomban MK2 1.6 Tdci 1,2 fokozatban nem megy a belsőtér ventilátor! Ha jól tudom ilyenkor az ellenállás a száll el! Valaki megtudná mondani hol találom meg a ventilátor ellenállást??
Köszi!!!
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Korci


Offline
Csatlakozott:
2007. 04. 29.
Hozzászólások: 348


HozzászólásElküldve: 2020.11.12 22:01:32  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2352
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Kb 3 hete az aláirásomban szereplő járgányomban az alábbi hiba jött elő:Indultam volna dolgozni,gyújtásráadás után az ABS és a felkiáltójel "égve" maradt.Másnap a szerelőmnél kiolvastattam a hubakódokat,a műszerfali otthoni tesztnél "dtc none" fogadott.Nos kiolvasás után a bal első abs jeladóra panaszkodott,továbbá egy alacsony akkufesz hiba,illetve a P1000-es hibakód volt a tárolóban.Jeladó cserélve lett,azt a hibakódot tudtuk is törölni utána..de sajnos ugyanúgy a két visszajelző világit,nincs ABS-em Crying or Very sad Akku ellenőrizve lett,2 nap állás után sem megy 12 volt alá a fesz.Pöccre indul hidegen is az autó.Szerelőm szerint valami elektromos hiba lehet.Annyit csináltam még,hogy a fékfolyadék tartály csatiját is lecsekkoltam ,nos látszott rajta oxidáció,megtisztogattam de semmi javulás.Sajnos az autóvillamosságim még nem tudott fogadni.Autót muszáj használnom,persze ésszel..l Addig is nincs valami ötletetek,hogy merre keressem a hibát?Esetleg volt e már valakinek ilyen hiba?Előre is köszönöm ha válaszoltok.
_________________
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL

"Adj egy csavarhúzót,hogy haladjunk..."

Ford Focus 1.6 B. Ghia sedan 2000 A.D

Albumom
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Szabi82


Offline
Csatlakozott:
2021. 06. 26.
Hozzászólások: 1


HozzászólásElküldve: 2021.06.26 06:33:53  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2353
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi Mesterek!
Lenne pár kérdésem.
- szereztem 4db ajtót amibe elől hátul elektromos ablakok vannak. Jelenleg csak elől elektromos. A hátsókat is betudjam kötni keresek kapcsolási rajzott hozzá.
- illetve menet közben a bal első kerék rá/befékezett másodperc töredék részeben, de kormányon érezhető volt. Utána hibába került az esp rendszer. Ezek a hiba kodok:
- forscan
- wow1
- wow2
Hibakódokat tudtam törölni s után online van rendszer.
Az abs tudtam tesztelni, prg-bol. Működik a hidraulika. Illetve nagyobb gázadáskor is működik a kipörgés gátló.
Segítséget válaszokat előre is köszönöm!

Illetve komplett hátsó futómű/hid cserére keresnék szakít

Ford Focus kombi 2001, EYDF 1,8l Benzin
_________________
Ford Focus 2001, kombi. EYDF 1,8l benzin
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  atyaatya


Offline
Csatlakozott:
2007. 03. 10.
Hozzászólások: 4


HozzászólásElküldve: 2021.08.21 11:02:50  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2354
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Az alábbi hibajelenséget tapasztalom:
Ha gyújtást kapcsolok mintha a műszerfal megbolondult volna, mutatok remegnek visszajelző fények villognak, valami hibára utaló hangjelzést is ad,10-ből 4-5 esetben, tehát nem mindig.

Indításra indul, az autó megy, de soha nincs tompított csak távolsági fényszóró (kapcsoló nem vált), üzemanyag szintet nem jelez.

Merre induljak? Akksi elvileg jó.

(Akksit már levettem fél órára, reléket cserélgettem, biztosítékokat ellenőriztem, nem múlt el a jelenség.)

Segítséget előre is köszönöm!
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  theseus
A Fóka
 <br />A Fóka


Offline
Csatlakozott:
2009. 02. 24.
Hozzászólások: 11174

Fogyasztás:


HozzászólásElküldve: 2021.08.28 19:34:43  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2355
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Hátha valakinek van tippke.
A gyújtásfigyelmeztető lámpa néha világít a műszerfalon. Ami vicc: a napi első vezetéskor, legyen az bármilyen hosszú (Ma Bp-Tatabánya) nem, viszont már a napi másodikon (ma pl. 11 órával később) már igen. De az sem rögtön, hanem véletlenszerű km. után.
Gyújtótrafó? Generátor? Vajon mi miatt esz az ideg? Mr. Green
_________________
Δεν ελπίζω τίποτα. Δε φοβάμαι τίποτα. Είμαι λεύτερος.

Ford Focus 1,6 16 V Ghia 2002. (2009-2016.)
Ford Focus 1,6 Ti-VCT Ghia 2008. (2016-)
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  scafusia


Offline
Csatlakozott:
2009. 10. 16.
Hozzászólások: 4


HozzászólásElküldve: 2021.08.29 09:02:20  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2356
 Hozzászólás témája: 2005 Fóka mk2 hibakod
Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello. 1.6 tdci a fokam. ha ötödik sebessegben jol meggazolom akkor kigyullad a muszerfalon egy piros fogaskerek benne egy felkiallto jellel. aztan ha ujrainditom a gépet minden ok. ha ujra lassan gyorsitok nem tortenik semmi csak ha padloig nyomom a gazt de csak ötödik sebessegben. valaki tudna segiteni.történt már mással is ilyen?
itt a hibaikon csak az enyem piros



[/img]olvastam hogy a hibakod valtohiba, altalaban automata, de az enyem manualis valtos es nincs vele semmi gondom-

varom valaszotokat
elöre is köszönöm
minden jót. scafusia
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Otvenes


Offline
Csatlakozott:
2021. 09. 10.
Hozzászólások: 3


HozzászólásElküldve: 2021.09.12 14:01:00  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2357
 Hozzászólás témája: Focus rádió
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sz0iasztok!

Nem nyíthatok új témát azért írtam itt. Vettem egy öreg ocus mk1 -t. Az eredeti rádió hiányzott belőle, helyette egy sony volt benne. A kábelezés emiatt át lett alakítva. A tápfeszültséget és a hangszórók vezetékeit sikerült beazonosítanom. Vettem egy belevaló 6000 CD RDS-t . Középen van egy csatlakozó amibe a meghagyott eredeti autóban lévő csatlakozó illik. Ezen van három vezeték ami gyárilag bennem van. és még külön három amelyeket nem tudom hová tartoznak. A rádió a kód megadása után megjelenik az fm és a gombokra reagál. Viszont egy hang nem jön ki belőle. Lehet, hogy a kiszakított vagy elvágott, középső csatlakozóba illő? három vezeték hiánya okozza, hogy néma? Azt nem gondolnám, hogy rossz készüléket küldött volna a bontó. A kódját még ők írták rá. Vagy szükséges még valamilyen beállítás, hogy készüléket használni tudjam. Ja és volt egy telefon kihangosító is benne. Gondolom amiatt vagdalózhattak a csatlakozóknál. A telefontartót volt csak benne. A segítségeteket kérném. Előre is köszönöm.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  qqrique


Offline
Csatlakozott:
2016. 01. 14.
Hozzászólások: 562


HozzászólásElküldve: 2021.09.12 14:49:45  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2358
 Hozzászólás témája: Re: Focus rádió
Hozzászólás az előzmény idézésével

Otvenes írta:
Sz0iasztok!

Nem nyíthatok új témát azért írtam itt. Vettem egy öreg ocus mk1 -t. Az eredeti rádió hiányzott belőle, helyette egy sony volt benne. A kábelezés emiatt át lett alakítva. A tápfeszültséget és a hangszórók vezetékeit sikerült beazonosítanom. Vettem egy belevaló 6000 CD RDS-t . Középen van egy csatlakozó amibe a meghagyott eredeti autóban lévő csatlakozó illik. Ezen van három vezeték ami gyárilag bennem van. és még külön három amelyeket nem tudom hová tartoznak. A rádió a kód megadása után megjelenik az fm és a gombokra reagál. Viszont egy hang nem jön ki belőle. Lehet, hogy a kiszakított vagy elvágott, középső csatlakozóba illő? három vezeték hiánya okozza, hogy néma? Azt nem gondolnám, hogy rossz készüléket küldött volna a bontó. A kódját még ők írták rá. Vagy szükséges még valamilyen beállítás, hogy készüléket használni tudjam. Ja és volt egy telefon kihangosító is benne. Gondolom amiatt vagdalózhattak a csatlakozóknál. A telefontartót volt csak benne. A segítségeteket kérném. Előre is köszönöm.


Az alábbi linken megtalálod a rádió csatlakozóinak lábkiosztását. Ez alapján talán vissza tudod fejteni, hogy mit
alakítottak át korábban.

https://manualzz.com/doc/24959580/konektor-rdia-ford-6000-cd

vagy itt:

https://www.tehnomagazin.com/Auto-radio-car-connector/FORD-Car-Radio-Wiring-Connector.htm

avagy ezt írd be a google kereséséhez : ford 6000 cd rds wiring diagram
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Aschy


Offline
Csatlakozott:
2021. 09. 16.
Hozzászólások: 2


HozzászólásElküldve: 2021.09.16 01:34:23  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2359
 Hozzászólás témája: belsővilágítás
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok
Sokszor kerestem vendégként megoldásokat itt a fórumon és eddig mindig megtaláltam amit kerestem. Eddig !
Régóta van MK1-es kombi focusom és az elektromosághoz sem vagyok teljesen láma. Viszont most egy egyszerűnek vélt hiba kifogott rajtam és nem találtam választ az oldalon
lehet hogy csak rosszul kerestem ha igy van elnézést
Tehát a problémám
A belső világítást szerettem volna kicserélni ledesre de ahogy a késleltetési idő lejár nem alszik ki a led illetve kialudna de 7 volt rajta marad az pedig elég hogy a ledes „izzó” halványan még világítson.
Nem tudom mi vezérli a késleltetést mi okozza hogy 7 volt rajta marad !
Válaszokat előre is köszönöm !
Üdv Aschy
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  laci7up


Offline
Csatlakozott:
2011. 04. 23.
Hozzászólások: 817

Fogyasztás:


HozzászólásElküldve: 2021.10.04 15:04:50  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2360
 Hozzászólás témája: csomagtér világítás nem megy
Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudja valaki hol van a csomagtér világítás kapcsolója az ajtóba?
izzó ok, 12V van. de mégse kapcsol a csomagtér világítás.
focus mk1 2004
Köszi!
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Attila64
Területi képviselő


Offline
Csatlakozott:
2005. 12. 30.
Hozzászólások: 25488


HozzászólásElküldve: 2021.10.04 19:34:01  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2361
 Hozzászólás témája: Re: csomagtér világítás nem megy
Hozzászólás az előzmény idézésével

laci7up írta:
Sziasztok!

Tudja valaki hol van a csomagtér világítás kapcsolója az ajtóba?
izzó ok, 12V van. de mégse kapcsol a csomagtér világítás.
focus mk1 2004
Köszi!


Ha jól tufom, skkor az ajtózárban van.
_________________
Peace and Love! (J.Lennon)



Ha matrica igényed van, akkor keress bátran!
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Aschy


Offline
Csatlakozott:
2021. 09. 16.
Hozzászólások: 2


HozzászólásElküldve: 2021.10.04 21:31:44  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2362
 Hozzászólás témája: Re: csomagtér világítás nem megy
Hozzászólás az előzmény idézésével

laci7up írta:
Sziasztok!

Tudja valaki hol van a csomagtér világítás kapcsolója az ajtóba?
izzó ok, 12V van. de mégse kapcsol a csomagtér világítás.
focus mk1 2004
Köszi!


Az Ajtózárban van ! Smile
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Szebence


Offline
Csatlakozott:
2017. 08. 12.
Hozzászólások: 2


HozzászólásElküldve: 2021.11.01 05:36:13  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2363
 Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

atyaatya írta:
Sziasztok,

Az alábbi hibajelenséget tapasztalom:
Ha gyújtást kapcsolok mintha a műszerfal megbolondult volna, mutatok remegnek visszajelző fények villognak, valami hibára utaló hangjelzést is ad,10-ből 4-5 esetben, tehát nem mindig.

Indításra indul, az autó megy, de soha nincs tompított csak távolsági fényszóró (kapcsoló nem vált), üzemanyag szintet nem jelez.

Merre induljak? Akksi elvileg jó.

(Akksit már levettem fél órára, reléket cserélgettem, biztosítékokat ellenőriztem, nem múlt el a jelenség.)

Segítséget előre is köszönöm!


Szia, helyileg merre vagy? Több minden is lehet. Rá kellene nézni, bele kellene olvasni. Én Vámosgyörkön tudnék ránézni.
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  laci7up


Offline
Csatlakozott:
2011. 04. 23.
Hozzászólások: 817

Fogyasztás:


HozzászólásElküldve: 2021.11.30 08:13:35  
 Hozzászólás sorszáma a témában: 2364
 Hozzászólás témája: csomagtér világítás
Hozzászólás az előzmény idézésével

Mk1 focus, csomagtér világításba mindössze 5V van, nem világít sajnos. találkozott már valaki hasonlóval? Köszi!
 
  Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
   
     
  Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
 
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Tartalomjegyzék -> Meghibásodások, szervízelési kérdések -> Elektromos hibák
Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 77, 78, 79
Ugrás:   

79 / 79 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban


Forums ©

Oldalkészítés: 0.29 másodperc