Ezt a fajta élvédőt (video) fel lehet szerelni utólag? Én edig csak a kigró részt találtam meg a Cromax-nál. Gondolom kellhet valami az ajtóba is.
Élvédő
Elküldve:
2018.06.26 19:08:49 Hozzászólás sorszáma a témában: 902 Hozzászólás témája:
sebi89 írta:
Gabtor írta:
sebi89 írta:
Sziasztok
Szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni egy kérdésben, ki akarom cserélni a hűtődíszrácsot egy króm keretűre. 2 opciót találtam az egyik a bontott a másik hogy veszek csak króm keretet, pl:
A kérdésem az lenne hogy ez a keret jó a gyárilag keret nélkülihez is, vagy ez csak a króm kereteshez egy esetleges sérülés javításához? Illetve ha jó hozzá ezt hogy kell felfogatni rá? csavar, ragasztás, patent? Ha lehet maradnék az eredeti keret + króm keret mint egy bontott
2 hétig jártam utána hogy tudjam saját magam cserélni. Rendszámtábla le, majd az alcsó rácsnál fogva elkezded kifeszegetni. Pattintós műanyag fülek vannak rajta amik a lökhárítóba akaszkodnak bele. Őszinte leszek mire sikerült nekem is kivennem 2 fül le is tört a régiről de mivel cseréltem a krómosra nem is érdekelt. Ha sikerült kiszedni akkor meg az újat bepattintod a helyére. Ha szerencséd van automatikusan a fülek beleugranak a lökhárítóba szóval nem fog kiesni. Nekem csak 3 fül volt jó szóval az alsó lemezt lekellet vennem és bebújni a kocsi alá megigazítani. De összességében szuper lett az eredmény. Mint írtam a kivételnél lehetnek bajok de nyugodtan rángasd meg ha úgysem használod már. Én is elraktam azért hogy meglegyen de felesleges azóta is. Remélem segítettem.
Köszi a segítséget
amit linkeltél akkor arra való a króm keret, az akkor kb egy 20 as kerettel együtt, megnézem a bontósokat is de ott meg ki tudja mi van a fülekkel
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban