Elküldve:
2015.03.31 07:24:30 Hozzászólás sorszáma a témában: 92 Hozzászólás témája:
Mézi írta:
sendrew írta:
Be is volt drótozva?
Gondolom itt is a felszereltség függvénye, hogy milyen kábelköteg kerül bele
Ha nem lett volna bedrótozva, akkor a két izzóval nem sokra mentem volna a foglalatban.
Reggel nézegettem, de nem látom a pedálsor felett még csak a helyét sem... Ott vannak a fűtés leömlők, meg egyebek.
Nincsen véletelenül képed, vagy valami itinered, hogy merre keresgéljek?
Elküldve:
2015.03.31 08:44:59 Hozzászólás sorszáma a témában: 93 Hozzászólás témája:
sendrew írta:
Reggel nézegettem, de nem látom a pedálsor felett még csak a helyét sem... Ott vannak a fűtés leömlők, meg egyebek.
Elküldve:
2015.03.31 15:19:17 Hozzászólás sorszáma a témában: 94 Hozzászólás témája:
Mézi írta:
sendrew írta:
Köszi előre is!
A legegyszerűbb az utas ülésnél megkeresni. A bal oldalon (szélétől 10 cenire kb.) lesz fent, elvileg ott vannak fehér vagy sárga patentok, hatszög alakú formák, amik mellett megtalálod a foglalatot, ha ki van vezetve. Sima 5W-os helyzetjelző izzók mennek bele.
Találtam egy albumot, hátha segít!
Megtaláltam, izzó kell bele csupán, köszi az itinert
A vidi vége fele van a lényeg a hátsó ajtóban.
Szerintem nagyon jó
Ez nagyon nagy ötlet, még így 6 év távlatából is. Úgy látom senki nem csinálta meg. Majd most én, kettőt a csomagtartóajtóba és két billenthetőt a hátsó üléssorhoz. Utóbbin még gondolkozom, hogy a kapaszkodók mellé, vagy a tetőkárpit hátsó végétől mintegy 10-15 centiméterre, a rögzítőpatentek közé, egymástól 20 cm-re.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban