|
Szerző
|
Üzenet |
Előző téma megtekintése
:: Következő téma megtekintése |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Croaton

Fogyasztás:

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Croaton

Fogyasztás:

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
Elküldve:
2010.11.11 15:35:05
Hozzászólás sorszáma a témában: 64
Hozzászólás témája: |
|
|
Ez igazából csak egy búra meg LEDsor. Simán berakod az égőt és ennyi. Amennyiben rakatsz bele xenon szettet az még kb 40 ezer ehhez és mivel babráltad, elveszik a garancia is. Én ettől függetlenül belerakatom. Nekem most is utólagos xenon van, azt átépítem ebbe. Szerintem a DRL úgy működik, hogy ha felkapcsolod a helyzetjelzőt akkor a LED-ek világítanak. Vizsgán, persze, hogy szólnak az utólagos xenon miatt, de ugye ennek tudjuk a megoldását.
Én olyat választottam amiben LEDsor is van és az index is LED-es, plusz ugye ilyen projektoros a lámpa is.
De az enyém facelift előtti. Amúgy II-es fókához kb van 2-3 fajta első lámpa és ezzel ki is fújt a paletta Hátsólámpából is talán ennyi. Szóval nagy választékot ne várjál
Croaton írta: | Azért köszönöm a linket nyilván megkérik az árát, de szép is meg kell hagyni.
Még egy okosságot kérdeznék. Ha most halogén lámpám van és mondjuk bekerülne a helyére egy ilyen xenonos, akkor azon kívül, hogy a lámpát kicserélem és utána a xenont beállíttatom, mást nem kell csinálni? Az autó műszaki vizsgán is át fog menni, nem fognak belekötni semmibe? Mert ez nem házilag babrált xenon lenne ugye (ami azt hiszem tilos), hanem teljes lámpa csere.
Most elgondolkodtam a DRL-en is, hogy azt vajon vezérli-e a lámpa maga, vagy pedig egyszerűen csak indul az autó -> kapcsol a DRL és kész  |
_________________ Lilike (jelenlegi), Boglárka és Patrícia |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
stillcig

|
Elküldve:
2010.11.12 19:39:53
Hozzászólás sorszáma a témában: 65
|
|
Én egy Fabián láttam ilyen Dectane lámpát, hát a ledek csak helyzetjelző fények, nincs akkora fényerejük, mint egy DRL-nek. Nagyon kíváncsi leszek ha beszereled, hogy mennyit dob az autón (már én is régóta szemezgetek ezzel a lámpával)! _________________ FORD FOCUS 2.1.2 COLLECTION 1.6 Ti-VCT |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
Elküldve:
2010.11.12 21:38:54
Hozzászólás sorszáma a témában: 66
|
|
Nem Dectane lesz. Nem tetszik az ív, hogy az indexnél van, meg hogy a LED-es és az indexes rész mögött a lámpa fényes. No meg a 73500 HUF sem olcsó és bevallom nem is tartom annyira jónak ezt a Dectane márkát. Találtam egy másikat, ami 45000 és pont olyan amilyet szeretnék. Már csak meg kell várnom, hogy átvehessem. Ha meg lesz, mutatok majd képet
stillcig írta: | Én egy Fabián láttam ilyen Dectane lámpát, hát a ledek csak helyzetjelző fények, nincs akkora fényerejük, mint egy DRL-nek. Nagyon kíváncsi leszek ha beszereled, hogy mennyit dob az autón (már én is régóta szemezgetek ezzel a lámpával)! |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
hpty

Fogyasztás:

|
Elküldve:
2010.11.13 04:00:17
Hozzászólás sorszáma a témában: 67
|
|
f0cUs írta: | Nem Dectane lesz. Nem tetszik az ív, hogy az indexnél van, meg hogy a LED-es és az indexes rész mögött a lámpa fényes. No meg a 73500 HUF sem olcsó és bevallom nem is tartom annyira jónak ezt a Dectane márkát. Találtam egy másikat, ami 45000 és pont olyan amilyet szeretnék. Már csak meg kell várnom, hogy átvehessem. Ha meg lesz, mutatok majd képet
stillcig írta: | Én egy Fabián láttam ilyen Dectane lámpát, hát a ledek csak helyzetjelző fények, nincs akkora fényerejük, mint egy DRL-nek. Nagyon kíváncsi leszek ha beszereled, hogy mennyit dob az autón (már én is régóta szemezgetek ezzel a lámpával)! |
|
Ez nem fényes:
http://www.dectane.hu/DAYLINE-Els%C5%91-Fenyszorok/FORD-Dayline/FOCUS/De_SWF07AGXBL-R125-Ford-Focus-05-08-Dayline-Els%C5%91-Lampa.html
Ha nem titok, milyen lesz a tied?
Esetleg link?
Köszi _________________ hpty
hpty kékvillámja (L u C i f e R)
Nyáron: Michelin Energy Saver (205/55 R16) (gyári alufelnikkel)
Télen: Kleber Krisalp HP2 (195/65 R15) (acélfelnikkel) |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
kelemenrobert
Területi képviselő

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
Elküldve:
2010.11.13 12:06:27
Hozzászólás sorszáma a témában: 70
|
|
De ez fényes! A LEDsornál fényes a prizma rész és az index ledsornál lévő is fényes. Ezért kerestem olyat, ami simán fekete, az index nem LED-es, de azt kibírom
Most is fekete van, ez a gyári sötét. Amúgy így néz ki fókákon:
(ennek a LEDsora is fekete,ha nincs bekapcsolva)
hpty írta: | f0cUs írta: | Nem Dectane lesz. Nem tetszik az ív, hogy az indexnél van, meg hogy a LED-es és az indexes rész mögött a lámpa fényes. No meg a 73500 HUF sem olcsó és bevallom nem is tartom annyira jónak ezt a Dectane márkát. Találtam egy másikat, ami 45000 és pont olyan amilyet szeretnék. Már csak meg kell várnom, hogy átvehessem. Ha meg lesz, mutatok majd képet
|
Ez nem fényes:
http://www.dectane.hu/DAYLINE-Els%C5%91-Fenyszorok/FORD-Dayline/FOCUS/De_SWF07AGXBL-R125-Ford-Focus-05-08-Dayline-Els%C5%91-Lampa.html
Ha nem titok, milyen lesz a tied?
Esetleg link?
Köszi |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
ilovebarca

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
ilovebarca

|
Elküldve:
2010.12.06 20:22:35
Hozzászólás sorszáma a témában: 73
|
|
Szerintem sem szép annyira, de ízlések tudod... meg nem 76e hanem csak ~ 33e. Azért az nem mind1.. És csak tipp volt ha valakinek megtetszik tudod jófejség... |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Croaton

Fogyasztás:

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Robika

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Croaton

Fogyasztás:

|
Elküldve:
2011.12.16 23:26:06
Hozzászólás sorszáma a témában: 78
|
|
Robika írta: | Nem tudtam hová rakni.
Nézte már valaki ezt a lámpát?
Milyen lehet a fénye,feléri a gyárit? |
A technika ugyanaz, így van. a Fényereje nemhogy eléri a gyáriét de le is veri. A projektoros megoldás miatt szépen, koncentráltan szórja a fényt az útra. Egy normális izzóval (szóval nem a 800 Ft-ossal) nagyon jó világításod lesz és nem vakítja el a szembe jövőt.
Nekem is Dectane van, kettővel feljebb ott vannak a képek, ugyanaz a rendszer csak az Faceliftes, amit te néztél az pedig nem. A LED-ről annyit kell tudni, hogy létezik:
- helyzetjelző led fénysor
- R87-es szabványú nappali fény (DRL)
Abban a lámpában, amit nézel, csak helyzetjelző van! Tehát a tompított fényszóró kiváltására alkalmatlan, olyan a fénye mint fentebb nálam a képeken. Tény, hogy szürkületben/felhős időben DRL-nek nézik , pedig nem az. Viszont nagyon szép De ha nem muszáj és akarsz DRL-t bele, akkor NE VEDD MEG most még. 2012-ben jönnek az MK2-es Focusra a DRL-es lámpák (MK1-re már van), ha nem sürgős én azt a helyedben megvárnám, persze csak ha fontos a DRL. Ha beéred a helyzetjelző LED megoldással is, akkor hajrá
Még itt találsz 2 másikat is, tájékozódásképp: https://www.dectane.de/SCHEINWERFER/Scheinwerfer-FORD/FORD-FOCUS-685/Focus-C307-04-08-691/?XTCsid=75ae2e2c609198500fcc80e100165533 |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
kzrider

|
Elküldve:
2011.12.17 10:16:41
Hozzászólás sorszáma a témában: 79
|
|
Üdv nektek!
Ajánlani tudom a xenont!A projektoros lámpába nekem nagyon bejött,iszonyatosan jól látni vele !!A vetítési képe is megfelel a szabványoknak!Nem szoktak villogni ha jönnek velem szembe!
Még valami.Amit én vettem projektoros lámpát annak a tompítottjához a xenon izzót írták bele valónak!Igaz I-ről van szó!
http://www.cardesigntuning.hu/product/pid/2351/ |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
rabego

|
Elküldve:
2012.02.13 08:19:48
Hozzászólás sorszáma a témában: 80
|
|
Croaton írta: | Igaz nem Angel Eyes de csak ezért nem akartam új témát indítani.
|
Én sem.
Sötét/fekete első lámpákat szertnék az FFF2-re !
A vaterán néztem ÚJ utángyártottat 10K/db Van bármi buktatója az utángyártott fényszórónak ? _________________ Törökszentmiklós |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Croaton

Fogyasztás:

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Janesz

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
henger

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Lala
Területi képviselő Moderátor

Fogyasztás:

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Croaton

Fogyasztás:

|
Elküldve:
2012.04.16 13:12:43
Hozzászólás sorszáma a témában: 86
|
|
Ez nem DRL, csak helyzetjelző LED sor és túl van árazva az ebay fee miatt. Itt az eredeti, fee nélkül: http://www.thespeedline.us/servlet/the-279/04-dsh-08-Ford-Focus-R8/Detail
Ha hihetünk a leírásnak
Véleményem az ilyen csereberélésről:
A rendőr annyit tehet, hogy beküld szigorított műszakira, a helyszínen nem fogja kiszedetni a lámpádat, hiszen akkor a forgalomban nem vehetsz tovább részt és ott kell hagynod az autód vagy trélerrel elvontatni. Mivel nem ismeri az összes autó összes gyártott típusának változatait, így nem tudja bizonyítani, hogy a lámpád nem gyári. Neked pedig tudtommal ott a helyszínen nem kell tudni bizonyítani, hogy vettél egy gyári lámpás autót egy adásvételi szerződéssel XY-tól valamikor régen...
Utólagos xenon miatt megütheted a bokád de az, hogy egy normálisan beállított tuning lámpatestbe szerelt 55W-os H1/H7 szabványos izzó miért is jelent problémát a rendőrnek... ez már a sz@rrágás esete. A lámpáddal semmi baj nincs, attól hogy kiveszed a gyárit és helyettesíted egy vele egyenértékűvel, nem követsz el halálos bűnt.
Ezzel az erővel engedély nélküli átalakításnak számít minden, a hűtőrács cseréje is Tehát akkor ne is nyúlj hozzá a kocsidhoz mert jajj-jajj
Cseréld ki a lámpád és örülj az újnak, a többivel meg ne foglalkozz. Csak ne rakass bele xenont és ha megállít a rendőr, akkor normálisan kell beszélni vele. Ha félsz, akkor a gyári lámpád tartsd meg.
Nekem mióta tuning lámpám van, 2x állítottak meg a rendőrök, soha nem kötöttek bele a lámpába, meg se nézték. Egyszer szabálytalankodtam, azért megdorgáltak , egyszer pedig rutin közúti ellenőrzés volt, papír elkérés - viszontlátásra. A trafis fotókat nem számítom bele a megállítás eseteibe  |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Tomiko

|
Elküldve:
2012.04.17 16:49:04
Hozzászólás sorszáma a témában: 87
|
|
Tomiko írta: |
Minek a csík, ha nem DRL? A helyzetjelző maga a két karika nem?
|
|
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Croaton

Fogyasztás:

|
Elküldve:
2012.04.17 23:09:04
Hozzászólás sorszáma a témában: 88
|
|
Tomiko írta: | Minek a csík, ha nem DRL? A helyzetjelző maga a két karika nem?
|
Sajnos bekötési rajz nélkül nem lehet látni, hogyan van megoldva a dolog. Lehet, hogy mind a csík, mind pedig a karika csak akkor kapcsol föl, ha helyzetjelzőt kapcsolunk. Akkor ebbe bele lehet kötni mert egyszerre csak 1 pár helyzetjelző világításod lehet. Viszont az is lehet, hogy külön köthetőek, a karika akkor világít ha 'lámpa off', de ha bármit felkapcsolsz akkor karika off, csík pedig bekapcs. |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
henger

|
Elküldve:
2012.04.19 13:14:29
Hozzászólás sorszáma a témában: 89
|
|
f0cUs írta: | Szerintem ebben a DRL nem DRL, csak sima LED sor..
Ez elvileg normál DRL, bár nem angel eyes:
|
Ha jól értem akkor a DRL az ami a tompított világítás helyett is alkalmazható az általam linkeltnél meg a tompított és a led sor egyszerre ég? |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
f0cUs

|
Elküldve:
2012.04.19 13:50:49
Hozzászólás sorszáma a témában: 90
|
|
Igen, egyik az, hogy egyszerre ég. A másik, hogy ez nem nappali menetfény, mint ahogy azt írják, mert annak sokkal erősebb fénye van és R87-es minősítésűnek kell lennie. Ez csak egy LED égőkből álló csík. Amiből nappal SEMMI nem fog látszani kb, este meg mivel égnie kell mellett a tompítottnak is, ugyanúgy értelmetlenné válik.
henger írta: | f0cUs írta: | Szerintem ebben a DRL nem DRL, csak sima LED sor..
Ez elvileg normál DRL, bár nem angel eyes:
|
Ha jól értem akkor a DRL az ami a tompított világítás helyett is alkalmazható az általam linkeltnél meg a tompított és a led sor egyszerre ég? |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|