Elküldve:
2008.03.15 18:57:36 Hozzászólás sorszáma a témában: 2 Hozzászólás témája: Re: Designe hátsó lámpa
Robika írta:
Megláttam,megtetszett,megtettem!
Jól tetted! Jó a faraMuci! _________________ "A lelki vakok is bottal járnak! A különbség csak annyi, hogy nem támaszkodnak rá, hanem ütnek vele."-Moldova György- HIsztigéP
Elküldve:
2008.03.16 19:41:33 Hozzászólás sorszáma a témában: 9 Hozzászólás témája:
Vagány lett a lámpás! _________________ V E C
"A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." (Henry Ford) <---album (klikk)
Matricáért zaklathattok
Robi én lemaradtam, de most megláttam. Nagyon szuper iszonyúan jól néz ki.
Honnan van?
A vursliban lőtte 3 pálcás volt
Látnád élőben, majd a szivem esett ki mikor megláttam azt nem értem mér tnem lehet gyárilag igy csinálni már. _________________ a Rettegés Fóka 1.8 tddi Mennyire vagy túsz Sörhöz hozzá férsz
Elküldve:
2008.03.24 15:26:41 Hozzászólás sorszáma a témában: 17 Hozzászólás témája: Re: Designe hátsó lámpa
otvoslajos írta:
Lacika0002 írta:
balooo írta:
ez kész
Kombira nincs ilyen négypálcásban...
Egy Angel Eye-os hány pálcás lenne?? _________________ V E C
"A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." (Henry Ford) <---album (klikk)
Matricáért zaklathattok
Elküldve:
2008.03.24 15:52:36 Hozzászólás sorszáma a témában: 18 Hozzászólás témája: Re: Designe hátsó lámpa
otvoslajos írta:
Lacika0002 írta:
balooo írta:
ez kész
Kombira nincs ilyen négypálcásban...
Valamit mintha láttam volna már de aszem éppen olyan aranyárban volt mint az F1 kombihoz
Bár tudom nálad a pénz a legkevesebb,akárcsak nálam:P Ezért nincs még nekem sem _________________ a Rettegés Fóka 1.8 tddi Mennyire vagy túsz Sörhöz hozzá férsz
Elküldve:
2008.03.26 22:49:10 Hozzászólás sorszáma a témában: 20 Hozzászólás témája: Re: Designe hátsó lámpa
Robika írta:
Apróhirdetésben volt,lecsaptam rá.
Tényleg?Hol?Árban?Nem nagyon akarsz róla beszélni. Nemtán "találtad"? _________________ 2.0 TDCi Titanium
"Ha azt gondolod,képes vagy rá,vagy ha azt,hogy nem,mindenképpen igazad van."
/Ford/
Ja plusz szállitás. Lehet h az uj gyári lesz, de lehet hagyom a mostanit. _________________ 2.0 TDCi Titanium
/Ford/
Elküldve:
2008.04.22 19:52:19 Hozzászólás sorszáma a témában: 24 Hozzászólás témája:
Egy kérdésem lenne a faceliftes hátsó lámpa jó az enyémhez is (5a) illeszkedik rendesen a csati ugyanaz felfogatási pontok stb _________________ Normális vagyok megmondták a hangok is !
Elküldve:
2008.04.22 22:13:21 Hozzászólás sorszáma a témában: 25 Hozzászólás témája:
___O_I_L___ írta:
Egy kérdésem lenne a faceliftes hátsó lámpa jó az enyémhez is (5a) illeszkedik rendesen a csati ugyanaz felfogatási pontok stb
Ugy mondják igen!A ledes ára 48 ezer Ft/DARAB!!! Annyira már nem is tetszik. _________________ 2.0 TDCi Titanium
/Ford/
Elküldve:
2008.04.23 20:37:59 Hozzászólás sorszáma a témában: 26 Hozzászólás témája:
eric20 írta:
___O_I_L___ írta:
Egy kérdésem lenne a faceliftes hátsó lámpa jó az enyémhez is (5a) illeszkedik rendesen a csati ugyanaz felfogatási pontok stb
Ugy mondják igen!A ledes ára 48 ezer Ft/DARAB!!! Annyira már nem is tetszik.
Bementem egy bontóba és megnéztem a gyári faceliftes nem ledes sajnos , de annak 15 ezer volt darabja ott pont olyan volt amin még rajta volt a fólia nem vettem meg , mert megláttam az "álomfelnit" és inkább azt veszem meg most lámpa úgyis lesz még _________________ Normális vagyok megmondták a hangok is !
Elküldve:
2008.04.23 20:56:56 Hozzászólás sorszáma a témában: 27 Hozzászólás témája:
___O_I_L___ írta:
eric20 írta:
___O_I_L___ írta:
Bementem egy bontóba és megnéztem a gyári faceliftes nem ledes sajnos , de annak 15 ezer volt darabja ott pont olyan volt amin még rajta volt a fólia nem vettem meg , mert megláttam az "álomfelnit" és inkább azt veszem meg most lámpa úgyis lesz még
Tán már találtál töröttet? Mekkora a fenli? Gondolom y-os. _________________ 2.0 TDCi Titanium
/Ford/
Elküldve:
2008.04.24 20:32:31 Hozzászólás sorszáma a témában: 28 Hozzászólás témája:
eric20 írta:
___O_I_L___ írta:
eric20 írta:
___O_I_L___ írta:
Bementem egy bontóba és megnéztem a gyári faceliftes nem ledes sajnos , de annak 15 ezer volt darabja ott pont olyan volt amin még rajta volt a fólia nem vettem meg , mert megláttam az "álomfelnit" és inkább azt veszem meg most lámpa úgyis lesz még
Tán már találtál töröttet? Mekkora a fenli? Gondolom y-os.
Amikor a tükröt kerestem akkor találkoztam egy sráccal aki hozza be az alkatrészeket és ő mondta , hogy mennek ezek. Az a lényege , hogy kint mennek a töréstesztek és ami épen marad azokat eladják és ő meg kint megveszi és behozza itthon meg eladja . Ezért volt az , hogy a lámpán még rajta volt a fólia . A felnit meg a topikjába _________________ Normális vagyok megmondták a hangok is !
Elküldve:
2008.05.02 13:17:40 Hozzászólás sorszáma a témában: 29 Hozzászólás témája:
___O_I_L___ írta:
Amikor a tükröt kerestem akkor találkoztam egy sráccal aki hozza be az alkatrészeket és ő mondta , hogy mennek ezek. Az a lényege , hogy kint mennek a töréstesztek és ami épen marad azokat eladják és ő meg kint megveszi és behozza itthon meg eladja . Ezért volt az , hogy a lámpán még rajta volt a fólia . A felnit meg a topikjába
Ha véletlen lesz ledes lámpa szolnál?Természetesen árral együtt.20ezret még megérne darabja mondjuk, de az uj ár 48ezer _________________ 2.0 TDCi Titanium
/Ford/
Elküldve:
2008.05.02 17:50:52 Hozzászólás sorszáma a témában: 30 Hozzászólás témája:
eric20 írta:
___O_I_L___ írta:
Amikor a tükröt kerestem akkor találkoztam egy sráccal aki hozza be az alkatrészeket és ő mondta , hogy mennek ezek. Az a lényege , hogy kint mennek a töréstesztek és ami épen marad azokat eladják és ő meg kint megveszi és behozza itthon meg eladja . Ezért volt az , hogy a lámpán még rajta volt a fólia . A felnit meg a topikjába
Ha véletlen lesz ledes lámpa szolnál?Természetesen árral együtt.20ezret még megérne darabja mondjuk, de az uj ár 48ezer
Ledeset most nem veszek egy darabig max faceliftest, de holnap átküldöm a srácnak a számát pm-ben és kérdezd meg hátha lesz neki _________________ Normális vagyok megmondták a hangok is !
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban