Elküldve:
2011.04.16 09:55:43 Hozzászólás sorszáma a témában: 241 Hozzászólás témája:
mzolka írta:
Ma délután felkerültek a faceliftes hátsólámpák LED-es helyzet és féklámpával, nagyon jó lett, bár tudom, hogy nem gyári LED-es világítás, de a faceliftes lámpa már önmagában is tetszik.
Viszont középső pótféklámát a múlthéten cseréltem le LED-esre, és akkor nem is néztem, csak ma este vettem észre,hogy a helyzetjelző felkapcsolásakkor már a pótféklámpa is világít kicsit, de fékezéskor erősebb. Lehet köze a faceliftes lámpák bekötéséhez??
A lámpáknál minden normális működik, és szerintem jól is lettek bekötve.
ezert kell az ellenallas _________________ *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*
Elküldve:
2011.04.16 15:08:11 Hozzászólás sorszáma a témában: 242 Hozzászólás témája:
ReFi írta:
mzolka írta:
Ma délután felkerültek a faceliftes hátsólámpák LED-es helyzet és féklámpával, nagyon jó lett, bár tudom, hogy nem gyári LED-es világítás, de a faceliftes lámpa már önmagában is tetszik.
Viszont középső pótféklámát a múlthéten cseréltem le LED-esre, és akkor nem is néztem, csak ma este vettem észre,hogy a helyzetjelző felkapcsolásakkor már a pótféklámpa is világít kicsit, de fékezéskor erősebb. Lehet köze a faceliftes lámpák bekötéséhez??
A lámpáknál minden normális működik, és szerintem jól is lettek bekötve.
ezert kell az ellenallas
Ellenállás megoldás lehet,gondolom a lámpának a LED-es izzójához kelll rakni. (helyzetjelző szálra?)
De akkor sem értem mi köze van a helyzetjelzőnek a pótféklámpához. na mind1, _________________ Focusok!
Elküldve:
2011.10.17 21:43:33 Hozzászólás sorszáma a témában: 243 Hozzászólás témája:
f0cUs írta:
Valakinek nincs ötlete, honnan lehetne rendelni IN PRO black LED-es hátsó lámpát?
Eddig akárhol kérdeztem, vagy rendeltem, azt a választ kaptam, hogy 2 HÓNAP mire megjön... másfél hónapja rendeltem is és csak annyi választ kaptam mostanság; Majd jön, nem tudni mikor...
Amúgy eléggé szomorúnak tartom ezt a magyar alkatrész ellátást. Felnit is mikor rendeltem, 2 hónap alatt jött meg, mert "majd jön, csak várjak türelemmel" mondat volt akkor is egyfolytában...
Hú, ránéztem melyik az! Ha megjön, dobj egy fotót, az egyik kedvenc lámpám!!! Csak én nem tudtam mi a neve!
Nekem segítsetek kicsit PLS, de csak az írjon, aki 100%-os benne! A Focus MK1 és MK2 lökösében levő kőd és tolatólámpa mérete uaaz? Mert a bal oldalit ki akarom cserélni egy angol tolatólámpára... _________________ Janesz
Elküldve:
2011.10.17 23:40:44 Hozzászólás sorszáma a témában: 244 Hozzászólás témája:
Janesz írta:
f0cUs írta:
Valakinek nincs ötlete, honnan lehetne rendelni IN PRO black LED-es hátsó lámpát?
Eddig akárhol kérdeztem, vagy rendeltem, azt a választ kaptam, hogy 2 HÓNAP mire megjön... másfél hónapja rendeltem is és csak annyi választ kaptam mostanság; Majd jön, nem tudni mikor...
Amúgy eléggé szomorúnak tartom ezt a magyar alkatrész ellátást. Felnit is mikor rendeltem, 2 hónap alatt jött meg, mert "majd jön, csak várjak türelemmel" mondat volt akkor is egyfolytában...
Hú, ránéztem melyik az! Ha megjön, dobj egy fotót, az egyik kedvenc lámpám!!! Csak én nem tudtam mi a neve!
Nekem segítsetek kicsit PLS, de csak az írjon, aki 100%-os benne! A Focus MK1 és MK2 lökösében levő kőd és tolatólámpa mérete uaaz? Mert a bal oldalit ki akarom cserélni egy angol tolatólámpára...
Szia!
Igen, az MK1 és az MK2 FL előtti hátsó köd- és tolatólámpája teljesen ugyanaz
Elküldve:
2011.10.18 06:43:55 Hozzászólás sorszáma a témában: 245 Hozzászólás témája:
hpty írta:
Janesz írta:
f0cUs írta:
Nekem segítsetek kicsit PLS, de csak az írjon, aki 100%-os benne! A Focus MK1 és MK2 lökösében levő kőd és tolatólámpa mérete uaaz? Mert a bal oldalit ki akarom cserélni egy angol tolatólámpára...
Szia!
Igen, az MK1 és az MK2 FL előtti hátsó köd- és tolatólámpája teljesen ugyanaz
Üdv.
Nagyon köszönöm! Megmondom őszintén, hogy ránézésre másabbnak láttam az MK1-es lámpáját egy kicsivel! A depo katalógus viszont uaazt a cikkszámot írta az MK1-és MK2 Focusra, csak hát a DEPO made in China, nem hittem benne.
Írt egy autóbontó cég, hogy PÉNTEKEN DOBÁLTA KI A SZEMÉTBE AZ ANGOL TOLATÓLÁMPÁT, MERT SENKI?! NEM VITTE EL! Kár volt leírnia (lehet, hogy nem is igaz?), azóta nem alszok! :'( Egy DEPO lámpa 4eFt, egy bontott angol autóé 3eFt + postaktg! :'( Ez meg kidobja... :'( _________________ Janesz
Jó régen nem írtam, látom még ez a topic is az enyémmel záródik. Szóval hosszútávpn terveztem volna, hogy a hátsó lámpáimat kicserélem LEDesre. Na, az 53eFt/pár ár kissé elborzaszt, ezért jött a sufnitunying 5lete. LED nem lesz, pech.
Amigy viszont szeretnék:
FL utáni Focus II méhsejtes hátsó lámpa, fekete lámpasprayvel megbolondítva!
De ITT a bökkenő. Én még sehol sem találtam a neten méhsejtes lámpát eladót. Ill. egy helyen van, de az is el van törve és az is csak egy darab!
Másik kérdés: a méhsejtes lámpa ugyanolyan csatlakozójú, mint a sima? Mert az inpro lámpákra írták/írtátok, hogy azért van különbség. _________________ Janesz
Elküldve:
2012.01.02 14:59:46 Hozzászólás sorszáma a témában: 247 Hozzászólás témája:
A pilisi bontóban is kérdezted?
Ott azért nem volt 53e a LEDes. (én 32e/pár árban vettem tőlük) _________________ FORD FOCUS 2.1.2 COLLECTION 1.6 Ti-VCT
Elküldve:
2012.01.03 11:21:08 Hozzászólás sorszáma a témában: 248 Hozzászólás témája:
Az INPRO-nak teljesen gyári csatlakozója van. Csak a facelift előtti/utáni alapból különbözik. Amúgy a gyári LED annyi, hogy kb 2 db lett megvilágítja a lámpát helyzetjelzőként. De sem a fék sem az index nem LED. Míg az INPRO-nál minden az... _________________ Lilike (jelenlegi), Boglárka és Patrícia
Elküldve:
2012.01.03 12:40:12 Hozzászólás sorszáma a témában: 249 Hozzászólás témája:
f0cUs írta:
Az INPRO-nak teljesen gyári csatlakozója van. Csak a facelift előtti/utáni alapból különbözik. Amúgy a gyári LED annyi, hogy kb 2 db lett megvilágítja a lámpát helyzetjelzőként. De sem a fék sem az index nem LED. Míg az INPRO-nál minden az...
Csak INPRO-t nem lehet sehol se venni. Legalábbis én nem találtam. Igaz nem a fekete, hanem a króm háttereset nézegettem.
Az INPRO-ban a tolató lámpa is benne van? Vagy én néztem rosszul? Legalábbis valamelyik youtube videon olyan volt, mintha a tolatólámpa fehér fénye is benne lenne.
Elküldve:
2012.01.03 13:14:32 Hozzászólás sorszáma a témában: 250 Hozzászólás témája:
Johnny1983 írta:
f0cUs írta:
Az INPRO-nak teljesen gyári csatlakozója van. Csak a facelift előtti/utáni alapból különbözik. Amúgy a gyári LED annyi, hogy kb 2 db lett megvilágítja a lámpát helyzetjelzőként. De sem a fék sem az index nem LED. Míg az INPRO-nál minden az...
Csak INPRO-t nem lehet sehol se venni. Legalábbis én nem találtam. Igaz nem a fekete, hanem a króm háttereset nézegettem.
Az INPRO-ban a tolató lámpa is benne van? Vagy én néztem rosszul? Legalábbis valamelyik youtube videon olyan volt, mintha a tolatólámpa fehér fénye is benne lenne.
Az csak azért lenne furcsa hogy a tolató is benne van, mert az nincs is bekábelezve. Szerintem... _________________ Janesz
Elküldve:
2012.01.04 13:06:37 Hozzászólás sorszáma a témában: 252 Hozzászólás témája:
Johnny1983 írta:
f0cUs írta:
Az csak azért lenne furcsa hogy a tolató is benne van, mert az nincs is bekábelezve. Szerintem...
Itt olyan, mintha a tolató lámpa is benne lenne. Lehet okosba oldották meg. Nekem tetszik, hogy benne van, mondjuk eléggé magasan van, nem tudom mennyire világítja be a környezetet. Az biztos, hogy a gyári tolató lámpa eléggé kevés.
Jó régen nem írtam, látom még ez a topic is az enyémmel záródik. Szóval hosszútávpn terveztem volna, hogy a hátsó lámpáimat kicserélem LEDesre. Na, az 53eFt/pár ár kissé elborzaszt, ezért jött a sufnitunying 5lete. LED nem lesz, pech.
Amigy viszont szeretnék:
FL utáni Focus II méhsejtes hátsó lámpa, fekete lámpasprayvel megbolondítva!
De ITT a bökkenő. Én még sehol sem találtam a neten méhsejtes lámpát eladót. Ill. egy helyen van, de az is el van törve és az is csak egy darab!
Másik kérdés: a méhsejtes lámpa ugyanolyan csatlakozójú, mint a sima? Mert az inpro lámpákra írták/írtátok, hogy azért van különbség.
Szia!
Nekem is FL hátsó lámpa van berakva! A beépítéshez szét kell vágnod a vezetéket és újrakötni mert az FL lámpa izzó foglalatai is mások! Ha FL lámpát veszek , akkor mindenképp csak az izzófoglalatokkal együtt vedd meg!
Pesten van több bontó is ahol halomban állnak az ilyen lámpák! Én a helyedben a Cserhalminál próbálkoznék!
Biztos elpostázzák!
Elküldve:
2012.01.05 11:06:51 Hozzászólás sorszáma a témában: 254 Hozzászólás témája:
A kollega helyében megkérdeznék azért egy hivatalos Ford alkatrészest is az aktuális árakról, pl. Mézi kollegát, itt... _________________ "Ott a totózó, szólt poroltót toló Tóth Ottó, holott ott lottózó volt ottan." Netikett <<---- alapmű
Új tagoknak <<---- ezt is illik elolvasni
Elküldve:
2012.02.08 14:03:32 Hozzászólás sorszáma a témában: 258 Hozzászólás témája:
Szerintem az egész lámpa lefújása picit "gagyituning", viszont a faceliftes lámpánál jól néz ki, ha a lámpa szélén és tetején lévő piros rész feketére van fújva. Egy taxin láttam ilyet, tetszett. _________________ FORD FOCUS 2.1.2 COLLECTION 1.6 Ti-VCT
Elküldve:
2012.02.09 08:01:53 Hozzászólás sorszáma a témában: 259 Hozzászólás témája:
stillcig írta:
Szerintem az egész lámpa lefújása picit "gagyituning", viszont a faceliftes lámpánál jól néz ki, ha a lámpa szélén és tetején lévő piros rész feketére van fújva. Egy taxin láttam ilyet, tetszett.
Szerintem meg pont nem az! (bár mások vagyunk! (nem, nem buzik!))
Nekem a lökösben levő lámpák vannak lefújva, de úgy, hogy a piros prizmát nem fújtam le, hadd csillogjon, arra találták ki. Mondjuk nekem mind a 2 alsó lámpám fehér, szereztem egy angol autóból tolatót, piros izzóval az a ködzáróm. Úgy van megcsinálva, hogy ahol a hátsó lökös alja fekete, ott a hátsó ámpáim is azok.
Nekem az index is füst színű. Mindenkinek ajánlom a MOTIP lámpasrayt. Mondjuk a rendőr elvileg simán levetetheti miatta a rendszámot, de már ő sem tudja i a gyári, mi a maszek, mi az utángyártott... ezért szvsz nem is igazán izélják az embert (kivéve, ha a teljes hátsó lámpa telibe van fújva). _________________ Janesz
Elküldve:
2012.07.30 14:06:11 Hozzászólás sorszáma a témában: 260 Hozzászólás témája: hátsó lámpa 4 ajtós focus MK2-höz
Sziasztok,
remélem valaki tud segíteni.
Nem igazán találok (jobban mondva egyáltalán nem) 4 ajtós MK2 focushoz ledes vagy bármilyen design hátsó lámpát. Csak az amerikai verzióhoz láttam eddig, de az meg teljesen más fomájú.
Tényleg nincs, vagy csak rossz helyen keresek??? _________________ Focus
Elküldve:
2012.07.30 14:36:20 Hozzászólás sorszáma a témában: 261 Hozzászólás témája: Re: hátsó lámpa 4 ajtós focus MK2-höz
Tényleg nincs
dnovra írta:
Sziasztok,
Nem igazán találok (jobban mondva egyáltalán nem) 4 ajtós MK2 focushoz ledes vagy bármilyen design hátsó lámpát. Csak az amerikai verzióhoz láttam eddig, de az meg teljesen más fomájú.
Elküldve:
2012.07.30 15:23:21 Hozzászólás sorszáma a témában: 262 Hozzászólás témája: Re: hátsó lámpa 4 ajtós focus MK2-höz
Hát akkor csesszék meg.
f0cUs írta:
Tényleg nincs
dnovra írta:
Sziasztok,
Elküldve:
2012.07.31 11:53:55 Hozzászólás sorszáma a témában: 265 Hozzászólás témája:
Ja hopsz Elolvastam h 4 ajtós de nem tudatosult bennem, bocsánat. Nem baj a linkek még jók lehetnek másnak
Az nincs Azért nincs mert a 4 ajtós autók úgymond 'komolyak', nagypapásak, 'uraknak' készülnek akiknek első a család meg a csomagtér. Erre a gyártók nem hajlamosak tuning lámpákat gyártani, mert az autó célcsoportja nem a fiatal 20-35 éves korosztály. (Mondeo helyett inkább veszel ST/RS Focust ugyebár)
Elküldve:
2012.07.31 20:02:51 Hozzászólás sorszáma a témában: 266 Hozzászólás témája:
pedig az 1-es focus sedanra is van
...meg egy csomó más szedánra van, csak erre nincs... na mindegy
Croaton írta:
Ja hopsz Elolvastam h 4 ajtós de nem tudatosult bennem, bocsánat. Nem baj a linkek még jók lehetnek másnak
Az nincs Azért nincs mert a 4 ajtós autók úgymond 'komolyak', nagypapásak, 'uraknak' készülnek akiknek első a család meg a csomagtér. Erre a gyártók nem hajlamosak tuning lámpákat gyártani, mert az autó célcsoportja nem a fiatal 20-35 éves korosztály. (Mondeo helyett inkább veszel ST/RS Focust ugyebár)
Nem tudjátok véletlenül,hogy pesten hol lehetne kapni pótféklámpa matricát?Ford,vagy focus feliratot?Meg kéne a pótféklámpa mérete,de a belső ahova a matrica kerül?!Köszi!
Nem tudjátok véletlenül,hogy pesten hol lehetne kapni pótféklámpa matricát?Ford,vagy focus feliratot?Meg kéne a pótféklámpa mérete,de a belső ahova a matrica kerül?!Köszi!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban