Elküldve:
2008.08.01 21:57:36 Hozzászólás sorszáma a témában: 1 Hozzászólás témája: S-max kormány használata
Gondolt már valaki erre?
Kéne egy smax kormány kábelezése.
Amennyiben a vezérlő gombok ellenállása megegyezik a focus vezérlésével szerintem használható. Valszeg a clockspring is stimmelne.
Meg kell vizsgálni a helyzetet.
_________________ Ne írj se e-mailt, se pm-t, se semmit, használd a fórumot!
Elküldve:
2008.08.03 18:19:35 Hozzászólás sorszáma a témában: 2 Hozzászólás témája: Re: S-max kormány használata
AndrewBoy írta:
Gondolt már valaki erre?
Amennyiben a vezérlő gombok ellenállása megegyezik a focus vezérlésével szerintem használható. Valszeg a clockspring is stimmelne.
Elküldve:
2008.08.03 18:21:39 Hozzászólás sorszáma a témában: 3 Hozzászólás témája: Re: S-max kormány használata
otvoslajos írta:
AndrewBoy írta:
Gondolt már valaki erre?
Facelifteshez gondoltad?
szvsz mindkettőben kéne mennie. _________________ Ne írj se e-mailt, se pm-t, se semmit, használd a fórumot!
Elküldve:
2008.08.12 21:04:47 Hozzászólás sorszáma a témában: 4 Hozzászólás témája: Re: S-max kormány használata
AndrewBoy írta:
Gondolt már valaki erre?
Egy mustrára az enyémet kölcsönadom _________________
Summer: Continental SportContact2 225/40 R18
Winter: Dunlop Winter Sport 3D 205/55 R16
Elküldve:
2008.08.12 21:44:39 Hozzászólás sorszáma a témában: 5 Hozzászólás témája: Re: S-max kormány használata
AndrewBoy írta:
Gondolt már valaki erre?
nem hanzik rosszul, de picit nagy az a kormány a fókába nem? vagy ugyanakkora?
facelift fóka elektromos tükörjét én ugy oldottam meg (mivel más volt a csatija) hogy a régi tükör kábeleit kiszedtem, átkötöttem az ujba és a régi csati maradhatott.Ez a kormánynál is megérhet egy próbát ha nem több funkcios mint a fókáé.Ha igen akkor már jóval bonyolultabb..... _________________ 2.0 TDCi Titanium
"Ha azt gondolod,képes vagy rá,vagy ha azt,hogy nem,mindenképpen igazad van."
/Ford/
Elküldve:
2008.08.12 22:01:02 Hozzászólás sorszáma a témában: 6 Hozzászólás témája: Re: S-max kormány használata
eric20 írta:
AndrewBoy írta:
Gondolt már valaki erre?
nem hanzik rosszul, de picit nagy az a kormány a fókába nem? vagy ugyanakkora?
facelift fóka elektromos tükörjét én ugy oldottam meg (mivel más volt a csatija) hogy a régi tükör kábeleit kiszedtem, átkötöttem az ujba és a régi csati maradhatott.Ez a kormánynál is megérhet egy próbát ha nem több funkcios mint a fókáé.Ha igen akkor már jóval bonyolultabb.....
Rajta a rádió-, fedkomp távvezérlő és a tempomat. Egyébként mindkettő pontosat 37 cm átmérőjű. Hajrá guruk! _________________
Summer: Continental SportContact2 225/40 R18
Winter: Dunlop Winter Sport 3D 205/55 R16
Elküldve:
2008.08.12 23:45:05 Hozzászólás sorszáma a témában: 7 Hozzászólás témája: Re: S-max kormány használata
steved írta:
Rajta a rádió-, fedkomp távvezérlő és a tempomat. Egyébként mindkettő pontosat 37 cm átmérőjű. Hajrá guruk!
nos akkor a nagy lónyelvet ami a fokában van a kormány helyettesíti.akkor ismét azt mondom lehet hogy csak kábelezés kérdése. _________________ 2.0 TDCi Titanium
"Ha azt gondolod,képes vagy rá,vagy ha azt,hogy nem,mindenképpen igazad van."
/Ford/
Elküldve:
2014.08.01 10:55:29 Hozzászólás sorszáma a témában: 8 Hozzászólás témája:
Régebben valaki kérdezte hogy lehet-e az S-MAX vagy a Mondeo multi kormányát használni Focusban
itt egy link hogy tökéletesen müködik
S-MAX, Mondeo multikormány
Elküldve:
2014.08.02 06:13:26 Hozzászólás sorszáma a témában: 9 Hozzászólás témája:
uratti írta:
Régebben valaki kérdezte hogy lehet-e az S-MAX vagy a Mondeo multi kormányát használni Focusban
Azért, ha végigolvastad, nem egy plug n play manőver. A költségeiről nem is beszélve. _________________ Lala Lala Fókája Klubkártyás partnercégek
Elküldve:
2014.08.05 07:21:10 Hozzászólás sorszáma a témában: 10 Hozzászólás témája:
Lala írta:
uratti írta:
Azért, ha végigolvastad, nem egy plug n play manőver. A költségeiről nem is beszélve.
Azt nem is mondtam hogy csak ugy kiszedjük a régit és beteszük az ujat,
de megoldható fúrás faragás nélkül hogy müködjön.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban