Elküldve:
2013.05.28 20:20:47 Hozzászólás sorszáma a témában: 31 Hozzászólás témája:
m4doxx írta:
m4doxx írta:
Üdv!
Valaki csinált már focus2-es fókához jelnélküli hűtőrácsot ha igen akkor hogy oldotta meg a kulcsbetét elhelyezését, és a rács bepattintását a két alsó műanyag fülbe ?
Sziasztok!
Elkészült a hűtőrács a galériába találtok róla képeket!
Akkor most már mesélj te, hogy hogyan oldottad meg ! Nekem törni szokott a zárat összekötő műanyag rúd és igazából az egész vackot kihagynám valahogy. Ekkor jött az ötlet, hogy ha elhagyom a zárat, akkor embléma nélküli rácsot teszek fel. De hogyan ? _________________ FOCUS II. Trend 1.6
Elküldve:
2013.05.30 11:12:54 Hozzászólás sorszáma a témában: 32 Hozzászólás témája:
fefe1968 írta:
m4doxx írta:
Sziasztok!
Akkor most már mesélj te, hogy hogyan oldottad meg ! Nekem törni szokott a zárat összekötő műanyag rúd és igazából az egész vackot kihagynám valahogy. Ekkor jött az ötlet, hogy ha elhagyom a zárat, akkor embléma nélküli rácsot teszek fel. De hogyan ?
Hááát. Jó őszinte leszek nekem hiányzik róla a Ford jel. Viszont a fóliázása szuper lett. Azt mivel csináltad? _________________ Lala Lala Fókája Klubkártyás partnercégek
Elküldve:
2013.05.30 19:00:38 Hozzászólás sorszáma a témában: 33 Hozzászólás témája:
Lala írta:
fefe1968 írta:
m4doxx írta:
Sziasztok!
Akkor most már mesélj te, hogy hogyan oldottad meg ! Nekem törni szokott a zárat összekötő műanyag rúd és igazából az egész vackot kihagynám valahogy. Ekkor jött az ötlet, hogy ha elhagyom a zárat, akkor embléma nélküli rácsot teszek fel. De hogyan ?
Hááát. Jó őszinte leszek nekem hiányzik róla a Ford jel. Viszont a fóliázása szuper lett. Azt mivel csináltad?
Elküldve:
2017.01.02 21:50:32 Hozzászólás sorszáma a témában: 35 Hozzászólás témája:
Sziasztok! Szeretném lecserélni az autó hűtőrácsait méhsejt mintásra. Ha jól tudom az ST-nek ilyen van.
Találtam a cromax oldalán egyet, de sajnos nincs róla kép. https://cromax.hu/karosszeria/karosszeriara_szerelt_reszek/hutodiszracs/hutodiszracs_ford_focus_2008-_2_5_st_sorozat_29184
Ez tényleg méhsejt mintás lehet és egy nem ST-re vajon passzol?
Tudom hogy az alsó nem lehet ugyanaz, mert az ST-nek szélesebb rácsa van, de a felső talán. Ennyivel is előrébb lennék.
A motorháztető elején a króm csíkot mivel lehetne színrefújni? Érdemes festeni vagy pl. karbonfóliával jobb? Krómozott műanyag, így lehet hogy nem is festhető egyszerűen. Az autó sea gray színű mk2 (facelift utáni).
Előre is köszi
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban