Tudom, nem hifi, már megyek is a függöny mögé a vokálba, de addig is áruljátok el, a CD6000-es (tár nélküli, egy CDs) helyére simán be lehet építeni a gyári MP3 lejátszót? Jó lenne, ha nem kellene 10-15 CDt magunkkal vinni az útra, és ráadásul bűnöző vagyok, mert pár szám csak MP3ban van meg.
Köszönettel:
Gandalf (Dublin)
UI: árat már kérdezni sem merek _________________ Gandalf
Tudom, nem hifi, már megyek is a függöny mögé a vokálba, de addig is áruljátok el, a CD6000-es (tár nélküli, egy CDs) helyére simán be lehet építeni a gyári MP3 lejátszót? Jó lenne, ha nem kellene 10-15 CDt magunkkal vinni az útra, és ráadásul bűnöző vagyok, mert pár szám csak MP3ban van meg.
Köszönettel:
Gandalf (Dublin)
UI: árat már kérdezni sem merek
elméletileg beépíthető, árban a 6000-s környékén mozog, rendelhető cucc már régóta. _________________ Ne írj se e-mailt, se pm-t, se semmit, használd a fórumot!
Elküldve:
2004.07.21 15:12:19 Hozzászólás sorszáma a témában: 7 Hozzászólás témája:
mocsi írta:
tom (zacsesz) írta:
de ez csak rádió, ha jól látom
Gondolom plusz egy mp3 discman, ami cca $100
ha már van mp3 discman, akkor ahhoz lehet venni kb 1200 Ft-ért egy kazetta szerű dolgot(Hama), amit be lehet tenni a kazettás magnóba, és a kaziból kilógó vezetéket meg a discman fülhallgatójába és meg is van extra tuner nélkül. _________________ "Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ő szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal."
Elküldve:
2004.07.21 15:18:03 Hozzászólás sorszáma a témában: 8 Hozzászólás témája:
tom (zacsesz) írta:
ha már van mp3 discman, akkor ahhoz lehet venni kb 1200 Ft-ért egy kazetta szerű dolgot(Hama), amit be lehet tenni a kazettás magnóba, és a kaziból kilógó vezetéket meg a discman fülhallgatójába és meg is van extra tuner nélkül.
Valoban, de akkor a kabel ott fog elogetni mikozben vezetsz, a radiost meg be...od a kesztyutartoba oszt kesz.
Elküldve:
2004.07.21 15:23:07 Hozzászólás sorszáma a témában: 9 Hozzászólás témája:
mocsi írta:
tom (zacsesz) írta:
ha már van mp3 discman, akkor ahhoz lehet venni kb 1200 Ft-ért egy kazetta szerű dolgot(Hama), amit be lehet tenni a kazettás magnóba, és a kaziból kilógó vezetéket meg a discman fülhallgatójába és meg is van extra tuner nélkül.
Valoban, de akkor a kabel ott fog elogetni mikozben vezetsz, a radiost meg be...od a kesztyutartoba oszt kesz.
....arról nem is beszélve, hogy a rádiós minősége kategóriákkal jobb..... _________________ "Ott a totózó, szólt poroltót toló Tóth Ottó, holott ott lottózó volt ottan." Netikett <<---- alapmű
Új tagoknak <<---- ezt is illik elolvasni
Elküldve:
2004.07.21 15:27:01 Hozzászólás sorszáma a témában: 10 Hozzászólás témája:
igaz, ez a kazis megoldás nem a legprofibb, inkább csak szükségmegoldás _________________ "Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ő szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal."
Vagy még láttam ilyesmit is: http://www.mp3auto.hu
Szerintetek nem jobb ilyet (vinyót) használni MP3-ra, mint a korongot? Van vkinek tapasztalata? _________________ üdv.: deda 1.8 TDCi W
Elküldve:
2004.07.21 15:57:20 Hozzászólás sorszáma a témában: 12 Hozzászólás témája:
nekem nagyon bejön csak elég drágák még. én egy viszonylag olcsó kiegészítőre várok, amit egyszerűen ki lehet kapni a kocsiból, otthon rátenni a gépről a zenéket és vissza a kocsiba. _________________ "Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ő szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal."
Elküldve:
2004.07.21 16:08:35 Hozzászólás sorszáma a témában: 14 Hozzászólás témája:
tom (zacsesz) írta:
nekem nagyon bejön csak elég drágák még. én egy viszonylag olcsó kiegészítőre várok, amit egyszerűen ki lehet kapni a kocsiból, otthon rátenni a gépről a zenéket és vissza a kocsiba.
valahol olvastam, h Budapesten egy hónapot és 6 napot bírt ki az egyik merevlemezes mp3 lejátszó, pedig volt benne mindenféle csillapítás, de a fej akkor úgy gondolta, megnézi magának közelebbről ezt a lemezt... _________________ Gandalf
Elküldve:
2004.07.21 16:08:59 Hozzászólás sorszáma a témában: 15 Hozzászólás témája:
Gandalf írta:
tom (zacsesz) írta:
igaz, ez a kazis megoldás nem a legprofibb, inkább csak szükségmegoldás
nekem volt ez a kazis megoldás, soha többet...
izé... Philips kazettaadapter CDhez és MP3 lejátszóhoz eladó.
Nincs a hifiden a kocsiban bemenet? Nekem egy Blaupunkt van, arra pl. egy MP3 lejátszót rá tudnék dimán dugni, nem is kéne a discman, akár kisebb is, talán kezelhetőbb, mint az adapter. _________________ üdv.: deda 1.8 TDCi W
Elküldve:
2004.07.21 16:15:21 Hozzászólás sorszáma a témában: 16 Hozzászólás témája:
ha tőlem kérdezed, akkor köszi, de nálam már megoldódott a dolog, mert gyári mp3 lesz benne. ezt a kazis megoldást egy idős autónál használtam, amikor magyar-belga, belga-magyar utat kellett megtennem és marhára untam a rádió tekergetését 20 percenként. arra tökéletes volt. _________________ "Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ő szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal."
Elküldve:
2004.07.21 16:21:40 Hozzászólás sorszáma a témában: 17 Hozzászólás témája:
Deda írta:
Nincs a hifiden a kocsiban bemenet? Nekem egy Blaupunkt van, arra pl. egy MP3 lejátszót rá tudnék dimán dugni, nem is kéne a discman, akár kisebb is, talán kezelhetőbb, mint az adapter.
gyári 6000-es, mert nem akarok adaptert vagy lukat a konzolon, és nincs kézügyességem üveggyapottal kisimítani a rést. _________________ Gandalf
Vagy még láttam ilyesmit is: http://www.mp3auto.hu
Szerintetek nem jobb ilyet (vinyót) használni MP3-ra, mint a korongot? Van vkinek tapasztalata?
Szvsz huleseg es draga. Irtak, hogy nem nagyon birjak az ilyen HDD a BP shock-ot ® . Nagy mert az egesz egyseget kiveszed, nem csak az elolapot mint a fejegyseg eseten.
En sima JVC CDs MP3 fej egyseget vettem, de arra is cca 150-250 szam fer,
Elküldve:
2004.07.22 06:21:08 Hozzászólás sorszáma a témában: 19 Hozzászólás témája:
mocsi írta:
Szvsz huleseg es draga. Irtak, hogy nem nagyon birjak az ilyen HDD a BP shock-ot ® . Nagy mert az egesz egyseget kiveszed, nem csak az elolapot mint a fejegyseg eseten.
En sima JVC CDs MP3 fej egyseget vettem, de arra is cca 150-250 szam fer,
És a Tiéd hogy bírja a pesti viszonyokat? Tud vmit pufferelni, nem hagy ki?
(a shock alatt az ugrálást érted?)
A kép alapján ennek is van vmi előlapja, vagy vezérlője, nem elég azt kivenni, szerintem a vinyót nem szükséges?! _________________ üdv.: deda 1.8 TDCi W
Elküldve:
2004.07.22 07:04:57 Hozzászólás sorszáma a témában: 20 Hozzászólás témája:
Deda írta:
És a Tiéd hogy bírja a pesti viszonyokat? Tud vmit pufferelni, nem hagy ki?
(a shock alatt az ugrálást érted?)
A kép alapján ennek is van vmi előlapja, vagy vezérlője, nem elég azt kivenni, szerintem a vinyót nem szükséges?!
shock alatt siman a pesti utakat ertem, foleg mondjuk a Thokoly ut vagy valami jo kis utacska a XVI-kerben.
Audio CD-t nem hallgattam meg tartosan Bp-en menve, az esetek 90%-ban MP3 CD-ket hallgatok nap mint nap. Soha nem tapasztaltam ugrasokat, meg a legeszmeletlenebb utesekkor sem.
Az egyik ismerosomnek Dension van, valami 120k-ert vette, 20GB tarhellyel. Neki az elolap+a HDD tarto jon ki egyszerre. Valoban kisebb mint az egesz egyseg, de eleg nagy ahhoz hogy zsebre ne tudja vagni az ember. Arrol nem beszelve, hogy ez nem szamitogep ezert egy kicsit nehezkes a 2000 szam kozott valogatni. Nekem sokszor meg a CD-nel is zavaro a sok szam atugralasa (hangulattol fuggoen, van hogy Prodigy kell, vagy valami jo kis suicide Kispal vagy egy sima kis Vivaldi
Elküldve:
2004.07.22 07:23:38 Hozzászólás sorszáma a témában: 21 Hozzászólás témája:
mocsi írta:
shock alatt siman a pesti utakat ertem, foleg mondjuk a Thokoly ut vagy valami jo kis utacska a XVI-kerben.
Audio CD-t nem hallgattam meg tartosan Bp-en menve, az esetek 90%-ban MP3 CD-ket hallgatok nap mint nap. Soha nem tapasztaltam ugrasokat, meg a legeszmeletlenebb utesekkor sem.
Az egyik ismerosomnek Dension van, valami 120k-ert vette, 20GB tarhellyel. Neki az elolap+a HDD tarto jon ki egyszerre. Valoban kisebb mint az egesz egyseg, de eleg nagy ahhoz hogy zsebre ne tudja vagni az ember. Arrol nem beszelve, hogy ez nem szamitogep ezert egy kicsit nehezkes a 2000 szam kozott valogatni. Nekem sokszor meg a CD-nel is zavaro a sok szam atugralasa (hangulattol fuggoen, van hogy Prodigy kell, vagy valami jo kis suicide Kispal vagy egy sima kis Vivaldi
Hm. Ez elgondolkodtat. Tehát a vinyókeret is kijön, az tényleg nagy, meg nehéz is(másmint ha nem üres ). Azt hittem, elég csak az előlapot leszedni? Vagy a lopás miatt...
Akkor lehet, hogy ha eljön az ideje, mégiscsak az MP3-as CD felé hajlok... _________________ üdv.: deda 1.8 TDCi W
Elküldve:
2004.07.22 07:41:10 Hozzászólás sorszáma a témában: 22 Hozzászólás témája:
Deda írta:
Hm. Ez elgondolkodtat. Tehát a vinyókeret is kijön, az tényleg nagy, meg nehéz is(másmint ha nem üres ). Azt hittem, elég csak az előlapot leszedni? Vagy a lopás miatt...
Akkor lehet, hogy ha eljön az ideje, mégiscsak az MP3-as CD felé hajlok...
Nala a hdd+keret+elolap jon ki, de lehet hogy ez mar nincs igy.
Elküldve:
2004.07.22 08:04:24 Hozzászólás sorszáma a témában: 23 Hozzászólás témája:
mocsi írta:
...
mp3-as DVD lenne nagyon , de addig is lehet:
NAGYON állat ez a dj.gif!!!! Amit fentebb küldtem url-t mintha lett volna MP3-as DVD, vagy arra mondtad, hogy fényárban úszik még?
Visszanéztem az oldalt, 89KHUF (tényleg nem occsó annyira cucc...), 3s rázkódásvédelem 16M mem-mel, CD-n pedig 10s)
Továbbnéztem, mintha most leárazná 46-ra, ha jól látom. Úgy már azért barátságosabb , display-t is rá lehet kötögetni leírás szerint. Hm. _________________ üdv.: deda 1.8 TDCi W
Elküldve:
2005.04.01 21:04:20 Hozzászólás sorszáma a témában: 25 Hozzászólás témája: MP3-as CD tár, tapasztalat valakinek?
Üdv!
Kérdezném, MP3-as CD tárral van valakinek tapasztalata?
A fejegységet cserélni szeretném, egy gyári ICE 6000-re, és ahoz <a href="http://www.caraudioplus.co.uk/sp/category/Factory_Changers/subcategory/MP3_Changers_for_Factory_Radios/templateid/10/searchbox6/Ford_e]MP3_Changer.html" target="_blank" class="postlink"> innen </a> néztem tárakat.
Van valakinek hasonló? _________________ Prokszat, Focus Kombi 1,4 Fresh
Magnum Grey with Midnight Black
Elküldve:
2006.01.31 15:15:04 Hozzászólás sorszáma a témában: 29 Hozzászólás témája: Re: MP3-as CD tár, tapasztalat valakinek?
AndrewBoy írta:
dmkjns írta:
dmkjns írta:
Sziasztok,
Valaki tudna info-t adni, hogy hol lehet FM MP3 vezeték nélküli transmitter-t venni?
Köszönöm,
Üdv,
Dmkjns
Valakinek valami info???????????????
Media markt? keresgéltem a neten de itthon nem nagyon találtam..
E-Bay keresőbe írd be, hogy FM modulator. Kapni fox jópár találatot. Én már rendeltem is egyet, de még nem jött meg. _________________ Newton halott, Einstein halott és én is elég pocsékul érzem magam...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban