|
Szerző
|
Üzenet |
Előző téma megtekintése
:: Következő téma megtekintése |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
KoBuki
A Klub Embere 2008

Fogyasztás:

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
simgeri

|
Elküldve:
2004.03.29 09:23:33
Hozzászólás sorszáma a témában: 2
Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem egy szolíd gyári 4000-es van a kocsimban... Még amikor megvettem (úgy 1,5 éve) nézegettem... mutat időt is, de szerintem az "rádióhullámos" bállítású (a régi kocsimban is a Pioneer ilyen volt).. de mindig valami gagyi időt mutat...Lehet ezen állítani, meg a dátumon is vagy hogy műkszik??? _________________ Üdv. SimgeriNekem is jár Foka Móka(Ford Focus 1,6 Comfort Safety 2003) |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
jano99

|
Elküldve:
2004.03.29 09:44:12
Hozzászólás sorszáma a témában: 3
|
|
Abban az esetben, ha nincsen kimenet akkor azt szokták tenni, hogy egy átalakítóval a hangszórójelből csinál RCA-t! Nekem van egy ilyen átalakítóm és nem is használom (még a Trabimba volt)! Ha gondolod odaadom kipróbálásra! _________________ Üdvözlet a barokk Egerből a szőlő és a bor városából |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Flex
Házigazda

|
Elküldve:
2004.03.29 09:44:14
Hozzászólás sorszáma a témában: 4
|
|
simgeri írta: | Nekem egy szolíd gyári 4000-es van a kocsimban... Még amikor megvettem (úgy 1,5 éve) nézegettem... mutat időt is, de szerintem az "rádióhullámos" bállítású (a régi kocsimban is a Pioneer ilyen volt).. de mindig valami gagyi időt mutat...Lehet ezen állítani, meg a dátumon is vagy hogy műkszik??? |
Akkor sorban:
KoBuki: nincs rajta kimenet elvileg, olyan erősítőt válassz, ami tud erősített kimenetből is dolgozni. Nem lesz olyan szép, mert könnyebben összeszedi a zajokat, amit utána az erősítő szépen felerősít, de megteszi.
simgeri: az RDS rendszer tud automatikus óraállítást, persze ehhez olyan adó kell, ami ezt sugározza is. Itthon jelenleg a Bartók tud ilyet, keresd meg az FM-en, hagyd ott 5 percig (legalább művelődsz ), utána jó lesz az idő. |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
simgeri

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
percy
Moderátor

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
simgeri

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
Ivwi

|
Elküldve:
2004.05.22 11:34:21
Hozzászólás sorszáma a témában: 8
|
|
Szépjónapot
Gyári 4000-es fejegységem van, és még sosem használtam a magnó részét. De most igen, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kazetta végére érve nem fordul meg és kezdi lejátszani a másik oldalt, hanem átvált rádióra. Nyomogatni kezdtem a kazetta kezelőgombjait hátha akkor megfordul, de sehogy sem sikerült. Maradt az évtizedes technika: kazi ki, megfordit, vissza:).
Lehetséges, hogy valami beállítást kell eszközölni a menüben?? Nem akarom elhinni, hogy nem tudja az autorewerse funkciót.
Esetleg nincs valakinek elfekvőben egy CD-s gyári magnója? Vagy honnan lehetne egyet beszerkeszteni, úgy hogy az enyémet beszámítsák.
Üdw: Ivwi _________________ Üdw: Ivwi és a kis kerekfenekű |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
percy
Moderátor

|
Elküldve:
2004.05.22 13:55:01
Hozzászólás sorszáma a témában: 9
|
|
Ivwi írta: | Szépjónapot
Gyári 4000-es fejegységem van, és még sosem használtam a magnó részét. De most igen, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kazetta végére érve nem fordul meg és kezdi lejátszani a másik oldalt, hanem átvált rádióra. Nyomogatni kezdtem a kazetta kezelőgombjait hátha akkor megfordul, de sehogy sem sikerült. Maradt az évtizedes technika: kazi ki, megfordit, vissza:).
Lehetséges, hogy valami beállítást kell eszközölni a menüben?? Nem akarom elhinni, hogy nem tudja az autorewerse funkciót.
Esetleg nincs valakinek elfekvőben egy CD-s gyári magnója? Vagy honnan lehetne egyet beszerkeszteni, úgy hogy az enyémet beszámítsák.
Üdw: Ivwi |
A 4000 nem oda-vissza játszós, tapasztalatból mondom....
Sajna most nem hirdet senki ilyesmit, héha szokott lenni. Véleményem szerint a kereskedők nem foglalkoznak ilyesmivel.... Újat biztos vehetnél náluk horribilis pénzért, de a régit tuti nem számítanák be sztem. Ajánlom hogy inkább valami más márka után nézz, beépítőkerettel meg lehet oldani azt is. Sokan a Pioneer fejegységeket favorizálják, egynek az is jó...  _________________ "Ott a totózó, szólt poroltót toló Tóth Ottó, holott ott lottózó volt ottan."
Netikett <<---- alapmű
Új tagoknak <<---- ezt is illik elolvasni
percy |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
tom(z)

|
Elküldve:
2004.05.28 15:59:16
Hozzászólás sorszáma a témában: 10
|
|
sziasztok,
nem tudjátok, hogy milyen az új gyári sony mp3-as magnó? minden infó érdekelne. pl hogyan szól (már amennyire ezt neten keresztül át lehet adni), hasonlít-e kinézetre a konzolba tölthető 6 lemezes cd-s rádióra.
ha jól sejtem, akkor a c-maxhoz is ugyanazt a fejegységet használják, mert arról a kocsiról lenne szó.
köszi előre is _________________ "Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ő szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal." |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
KG

|
Elküldve:
2004.05.28 16:03:38
Hozzászólás sorszáma a témában: 11
|
|
zacsesz írta: | sziasztok,
nem tudjátok, hogy milyen az új gyári sony mp3-as magnó? minden infó érdekelne. pl hogyan szól (már amennyire ezt neten keresztül át lehet adni), hasonlít-e kinézetre a konzolba tölthető 6 lemezes cd-s rádióra.
ha jól sejtem, akkor a c-maxhoz is ugyanazt a fejegységet használják, mert arról a kocsiról lenne szó.
köszi előre is |
Én csak annyit hallottam, hogy nem szól annyival szebben hogy megérje az árkülönbözetet. Viszont a megjelenése nagyon szép. _________________ C-max 1.6 Ti-Vct Titanium
"As the wheel of days turns into darkness, it reveals the light and hope of spring." |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
sziszi.

|
Elküldve:
2004.05.28 16:03:41
Hozzászólás sorszáma a témában: 12
|
|
zacsesz írta: | sziasztok,
köszi előre is |
szia!
a c-max -hoz rendelhető fejegységek, az új mondeo fejegységeivel kompatibilisek és gondolom a leendő focus II -vel, a mostani focushoz nem rendelhetőek/beszerelhetőek ezek.
Ja, és nagyon jól szól az a sony cucc!!! _________________ Ne ess pánikba!
sziszi™ ♂ |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
sziszi.

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
P-Ficus

|
Elküldve:
2004.05.28 16:09:42
Hozzászólás sorszáma a témában: 14
|
|
Akkor mégegy kérdés.
A 6000-es fejegységnek van RCA kimenete? _________________ ...Dudálj csak nyugodtan. Éppen tárat cserélek... |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
KG

|
Elküldve:
2004.05.28 16:31:20
Hozzászólás sorszáma a témában: 15
|
|
P-Ficus írta: | Akkor mégegy kérdés.
A 6000-es fejegységnek van RCA kimenete? |
Úgy tudom nincs. _________________ C-max 1.6 Ti-Vct Titanium
"As the wheel of days turns into darkness, it reveals the light and hope of spring." |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
P-Ficus

|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
jasznor

|
Elküldve:
2004.05.28 21:54:33
Hozzászólás sorszáma a témában: 17
|
|
mért kell az rca? _________________ jasznor |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
P-Ficus

|
Elküldve:
2004.05.28 21:57:24
Hozzászólás sorszáma a témában: 18
|
|
jasznor írta: | mért kell az rca? |
Erősítőhöz.
De a mostani erősítőmet meg lehet hajtani hangszórókimenetről is
csak jobb a minőség közvetlen RCA kimenetről _________________ ...Dudálj csak nyugodtan. Éppen tárat cserélek... |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
jasznor

|
Elküldve:
2004.05.28 21:58:45
Hozzászólás sorszáma a témában: 19
|
|
akár a somogyinál is lehet magasjel átalakítót kapni. bárhol lehet kapni autóhifiboltokban. _________________ jasznor |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
jasznor

|
Elküldve:
2004.05.28 21:59:08
Hozzászólás sorszáma a témában: 20
|
|
A fejegységed tud remote jelet küldeni? _________________ jasznor |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
jasznor

|
Elküldve:
2004.05.28 22:07:48
Hozzászólás sorszáma a témában: 21
|
|
Szerintem ne kinlódj a gyári fejegységgel, ha kellemes rendszert akarsz kiépíteni. _________________ jasznor |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
endor

|
Elküldve:
2004.05.28 22:42:16
Hozzászólás sorszáma a témában: 22
|
|
Jövő héten cserélik ki a gyári CD6000-es egységet egy ugyanolyanra, mert ezzel valami nem stimmel. Kiderült, hogy kell hozzá a VDO műszer, mert az autó számítógépével fel kell ismertetni az újat, mert egyébként nem szólal meg. Tehát a rádió kommunikál az ECU-vel. Érdekes... |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
jasznor

|
Elküldve:
2004.05.28 22:44:20
Hozzászólás sorszáma a témában: 23
|
|
endor írta: | Jövő héten cserélik ki a gyári CD6000-es egységet egy ugyanolyanra, mert ezzel valami nem stimmel. Kiderült, hogy kell hozzá a VDO műszer, mert az autó számítógépével fel kell ismertetni az újat, mert egyébként nem szólal meg. Tehát a rádió kommunikál az ECU-vel. Érdekes... |
na ez új. hogyhogy kommunikál? _________________ jasznor |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
endor

|
Elküldve:
2004.05.28 22:49:00
Hozzászólás sorszáma a témában: 24
|
|
jasznor írta: | endor írta: | Jövő héten cserélik ki a gyári CD6000-es egységet egy ugyanolyanra, mert ezzel valami nem stimmel. Kiderült, hogy kell hozzá a VDO műszer, mert az autó számítógépével fel kell ismertetni az újat, mert egyébként nem szólal meg. Tehát a rádió kommunikál az ECU-vel. Érdekes... |
na ez új. hogyhogy kommunikál? |
Az azonosítását végzi el az ECU, tehát kiszedve még a kódok ismeretében sem fog működni a CD/rádió. Egyébként az alvázszám be van égetve a 6000-es memóriájába véglegesen. |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
jasznor

|
Elküldve:
2004.05.28 22:50:21
Hozzászólás sorszáma a témában: 25
|
|
hát ez nem túl jól. Nincs sok lehetőség változtatásra....
Újabb okosság a Fordtól. _________________ jasznor |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|
endor

|
Elküldve:
2004.05.28 22:54:02
Hozzászólás sorszáma a témában: 26
|
|
jasznor írta: | hát ez nem túl jól. Nincs sok lehetőség változtatásra....
Újabb okosság a Fordtól. |
Ez szerintem csak kizárólag a gyári Ford egységekre vonatkozik, más cucc ettől még működhet. |
|
|
|
|
Vissza az elejére |
|
|
|
|
|
|
|